Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I svi ćutimo. I Klix briše komentare podrške Palestini. Dotakli smo dno ljudske vrste.
Isti ti koji sponzorisu zlocine, mešetare i namecu vlast u BiH
Cekamo potez Erdogana
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Oni neće stati dok ih se ne zaustavi
Allah je uz Hezbollah.
Pojavit ce se akobogda novi RERHUF
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve se vrača a i plača
ovi libanci mole hezbolah da ne odgovara na napade izraela sa njihove terirorije?!Drzave i g.....a..prackom se bore desetljecima...stavite je na zastavu!
2006. godine Izrael je podvio rep protiv Hezbollaha. Avio napadi su jedino što im daje prednost, ali samo u smislu uništenja infrastrukture. U novom ratu morali bi se umiješati Ameri i briti.
moderstoru klixa i komentara, poruka za tebe: djecu i najmilije ti j e b e m
bravo izraelci.
Je li to nesmijemo spomenuti PALESTINU
sad ce iran podrzat hezbolah protiv njih uuu
D I V LJ A NJ E
Ovdje misle Iran im prijatelj, brat.... Nema palestinac ni prijatelja ni brata. Kada je Iran isplanirao napad na festival mislio je pomoci rusiji da skrene fokus sa ukraine. Da se malo istroše i zarobe zalihe granata i municije koja je slana u ukrainu. Ovi su naivno pali posle višedeceninske torture i nepravde. I gdje su sada? Ovo je škola. Pustite provociranje, sulude nacionalne i vjerske agende. Pokušaj naci interes za zajednicko dobro.
Klix objavio da je Izrael u napadu na Liban pogodio bolnicu . Ja sam komentarisao "Specijalni za gađanje bolnica". Dobio sam dva puta da se radi o govoru mržnje . Zamislite to , Klix sa svojom "umjetnom inteligencijom " podržava Izrael urušenju bolnica .Nevjerovatno!
Ajmo relano.. hamas ubija 1000 nevinih momaka i cura na festivalu i izrael se osvecuje ... hezbolah granatira i konstantno podupire teroriste izrael se osvecuje ... Ajmo sad bas realno :::: ako vec znaju kakvu moc Izrael ima kao naprimjer nuklearnu bombu jel bas pametno provocirati ? Neopravdavam Izrael i daleko su mi i jedni i drugi i svak ima govana koje nemogu saprati , ali daj te ljudi koji vrag je u ljudima da se truju mrznojom i pucaju medjusobno , sta nam se desava ?
u ratu su samo civili nevini
Inace su ranije zivjeli u slozi - palestinski starosjedioci i ilegalni migranti? I jos desetak miliona palestinskih izbjeglica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo udri
Zar ovo nije govor mržnje? Ali kada Izrael treba da udara onda komentar prolazi...
PALESTINA!
Klix je odavno pao... I ne ulazim u komentare kao ranije...
Baš im ga zavlače!
Izrael sigurno tone sve dublje, samo što toga, očito, nisu svjesni.