Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji već 70 godina šute i nikad ali nikad nam nisu pričali o najvećem otvorenom zatvoru na svijetu zvana Palestina, o brutalnosti o ograđenim ljudima sa kamerama, sa hiljadu ček pointa, sa nasumičnim racijama i otmicama ljudi, sa ako Izrahelski vojnik ubije Palestinsko dijete dobije kaznu 60 sekundi mora stajati mirno, zašto mediji nikad niste pisali o takvom svijetu da postoji? A pisali ste nam o kosama i ženama u Iranu a o ovom mučenju u Palestini ni riječi 70 godina šutite
Brate mozda ti nisi znao za to, ostataj svijeta jeste
drhaos Nađi mi link iz medija da su pisali o tome u periodu od 1940 do 2024? Ne pričam ja šta ja znam, nego pričam šta su mediji nam drobili mozak zašto javnost nisu upoznavali, a ti debilu pročitaj još tri put moj komentar da shvatiš jer očito sporije razmišljaš
Dok okolne vehabijske države drpaju muda, Palestince ubijaju u najgorim mukama.
vehabije su cionistički projekat.
@kapalan Trebaš malo šta pročitati i istražiti prije komentarisanja. Pogledaj malo datume i vidjet ćeš da tvoja izjava nema veze sa istinom, a nije lijepo lagati. "Osnivač vehabija" Muhamed ibn Abdulvehab umro je 1792. godine, dok je osnivač Cionističkog pokreta Teodor Herzl rođen 68 godina kasnije, 1860. godine. Učenje "vehabija" je bazirano na pisanim djelima učenjaka Ibn Tejmije koji je živio čak u 13. stoljeću.
zhidovska stoka
Stoka (pod nadzorom vlade). Gdje je strašni IDF, policija.... To su kao - cionlstičko-jevrejski PRAVEDNICI!
jos malo pa gotovo 😝😝😝
Joj pa cionisti su gori i od srba
Priveli 4 osobe, a na snimku 50 ljudi skače
Ovaj narod bi da ih ima ne daj Boze ko Kineza, sav ostali svijet isto ili cak gore maltretirao i ubijao. Oni vole samo svoje!! Puuu prokleti bili !!
Uništavali humanitarnu pomoć - na kojem je ovo levelu zla? Na koje zlo su još spremni i kakvo je još moguće dok ih 'civilizovani svijet' mirno posmatra? Šutnja je odobravanje.
Ne znam sta ocekuju u buducnosti za svoju djecu.
Zasto su oni "aktivisti", zasto koristite umirujucu terminologiju prema cifutima koji cine genocid u ovom trenutku? Da ih amnestirate od istog? To su teroristi, anarhisti, u narodu!!! Sav nered u svijetu je od njih. Niko u Izraelu nije nevin, jer se svjesno DOSELIO i uzurpirao tuđu teritoriju!!!
cuj izraza, aktivisti. O, majko mila. Najgori fasisti i teroristi, ali izraz za njih je aktivisti
Pas im majku genocidnu,cionističku.
da Bog da umrli gladni i žedni
Ustaj? Adolfe!
Ovako su nama srbi radili, a hrvati su bili malo pametniji pa nam uzmu 90% a ostatak puste
Povampirenje nekog naroda je cista genetika. To ako se ne suzbije na vrijeme onda se desavaju ovakve stvari. I Balkan je imao svoj bal vampira I osovinu zla koja I danas vrti istu priču, al je narodu dosta krvi.