Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad te genocidni nacista ide nazivat teroristom 🤣
isto kao milosevic devedestih, svi su u krivu samo je on upravu, zbog toga se stvara i iluzija o odabranom narodu a to je preuvjet za svaki genocid, sjetimo se hitlera...
Ja mislim da je doslo vrijeme da se Izraelu rekne stop za svojim izlaganjima! Treba njima zabraniti obracanje za 6 mjeseci!
Ovi stvarno vjeruju da su viša rasa od ostatka svijeta. Šta misliš da ih je dvesta miliona pobili bi cijeli svijet.
NEGOVA DRŽAVA POČIVA NA TERORU, OTIMAČINI TERITORIJA, MASOVNIM PROGONIMA I UBISTVIMA VEĆ 75 GODINA - I ONA JE STVARNI TERORISTIČKI ENTITET!
Ovi kao naše genocidne komšije. Kao da su iz jednog k.
Ljudi moji mili, hoćemo li se ikad ovih hasuma riješiti? Eto ti država proklet bio i opet malo
pa je li moguce ove gnusne stvari izgovarati i prkositi citavom svijetu.
Izrael je cionističkoteroristička država,koja terorizira Palestince od 1948.
jevreji misle da sve mogu ali ne mogu dovjeka , lovice ih ko vjestice dole samo jebpotanje vremena
UN imaju veoma važan zadatak: da broje mrtve! 🙄 A ovog piss-rael-skog ambasadora treba pod hitno iza rešetaka uz kombinaciju mentalnog bloka!
Admine što brišeš komentare znamo svi gdje je Klix redakcija,jel to sloboda govora i medija???
UN treba ionako ukinuti,primaju plate na osnovu tuđih suza i krvi a ništa ne rade,beskorisni.Izjave ovog arogantnog cioniste su dokaz kako nas ostale gledaju kao roblje,stoku tj. Goyime.Smrt cionizmu,sloboda potlačenim!
kažeš jevreju "loše ti stoji ta frizura" jevrej odgovara "ti si antisemit"
Sto ga nekazne za ovo..sto sute
Za ovo sta cionisti rade nacisti i hitler bi se postidili