Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav UN bi trebao vas da spriječi da uradite gore zločine nego nacisti a izgleda ste ih sve pokupovali i ušutili
Krscanstvo islam pravoslavlje...okaci o klin...jevreji vladaju
Cionisti*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preživjeli holokaust od svih zemalja su otišli da se nasele u Palestinu, što niste u Ameriku otišli? Nego u Palestinu i muslimani ih primili na svoje dali im zemlju hranu poljoprivredu sve i na kraju onda oni se čude što svijet ne stoji uz njih dok oni za 10 dana ubiju 4000djece i njima krivo što svijet nije uz njih dok oni čine etničko čišćenje i pozivaju se na holokaust, većih prokletnika nema na svijetu
Preživjeti holokaust ne daje opravdanje da činiš drugome nedužnoj djeci holokaust
Ponekad Hitlera i razumijem..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najjaci udarac svijetu nakon ovoga smatram da svi muslimani. trebaju pocet nosit traku na kojoj pise musliman ...zivim u USA I od danas gdje God krenem iz kuce dok Sam ziv necu skinuti traku NIKAD!!! svijet gleda krvavu muslimansku djecu..sve je jasno ko Dan...
Primjereno je da se obiljeze od ostalih u UN samo su fulili simbol koji su okacili, postupanje sa palestincima od 1948 vama na revere stavlja znakove SS divizije i svastku
Lažešnkučko
Samo vratite ime drevnoj Palestini, vratite otetu zemlju, vratite svoje mjesto prebivalista prije 47. godine, i Hamas ce se sam ugasit.
Nad vama je izvrsen strasan zlocin, a vi postadoste gori nego ti zlocinci. Narod koji je prosao takvo stradanje trebao bi da bude pun empatije prema drugim stradalnicima, a kod vas ostala samo mrznja i zlo u srcu.
Cak i posteni jevreji diljem svijeta osudjuju ubitstva i stradanja civila. Po ovome je postalo definitivno jasno da je hamas projekat koji je planski osmisljen kako bi se ocsitila Gaza od Palestinaca.
Holokaust se nikom ne ponovio, ali zar upravo vi ne biste trebali imati empatiju prema zrtvama i nevino stradalim civilima. Zamijenikli ste teze, jer akciju Hamasa svako normalan osudjuje, kao sto osudjuje i ubitstvo 8000 palestinaca. Krv je ista, bez obzira o kome se radilo.
plačimo zajedno braćo muslimani.
Pa vi ste nacisti današnjice
Kako im lijepo stoji zuta zvijezda.
Tom zvjezdom su vas obiljezavali kao zrtve...No danas ta zvjezda obilježava zločince i barbare
Emocionala ucjena. Fuj
Izrael je fasisticka drzava. Doktor Mengele je izgleda dobro obavio posao.
Cekaju da sve pobiju pa ce onda o Demokratiji i ljudskim pravima pricati i Moralisati..
Ćuran motku... 🤦🤡