Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar su zivoti muskaraca nebitni? jesmo li mi stvoreni da budemo ubijani? uvijek se spominju zene i djeca, a nigdje da se zali za muskarcima koji umiru, od civila, do boraca koji pravedno brane svoju zemlju. ispade da je normalno kad muskarci ginu da je jedina tragedija kad poginu zene i djeca.
niko ne kaze sa su nebitni kreteniususe na latinskom kretens. ali muskarci su borci, vojnici u ratu im je to zadaca i ako protivnicki vojnik pogodi muskrca vojnika nije jsto kao kad pogodi zenu. zena ne ratuje vojnik da, i on je legitimna meta
1. nisu svi muskarci borci, tj. od 2 miliona, 600,000 vojno sposobnih muskaraca, samo 55,000 ih se bori ukljucujuci sve aktivne skupine otpora. Dakle vecina muskaraca koji stradaju su civili. 2. ni jedan medij osim saff-a ne zali muske civilne zrtve nego uvijek naglasava da su negdje stradale zene i djeca. 3. ni u jednoj okupaciji nema legitimne mete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navikavamo se na zlocin.koji prd ocima svjeta cini .Niko nista ne poduzima dok se ubija nejac.Civili.
Sta raditi kada Hamas kaze u borbu do pobjede. Trebalo je pametnije uraditi. Sada su ih vratili 200 godina nazad. Tesko ce se od ovoga oporaviti.
Kao da su zaboravili sta su njima radili cetrdesetih god. ili im bilo malo
fa..sti
Sta god razborito i realno da kazem bice obrisano.
G e n o cidni i s r a h e l
Zlocinci !
Ja nisam za NATO...ko jeste ja se gnusam
S razlogom postoje vjecne kazne i vjecne nagradw