Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv sam nasilja bilo kakvig ali evo ako im sad obore helikopter cjeli ce svijet brujati kako su im oborili hrlikopter cirkus
free palestine...
@Adminu ja licko pljujemnko god ne valja bez obzira na bjeru ili naciju dok vi pljujete i one s kim pravite saveze i one sa kojim ne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izrael već 2h napada jug Libana, biće ogromna reakcija Hezbollaha.
Kako Izrael ima "neupitno pravo" da se "brani" od Palestinaca čiju teritoriju okupira i kontrolira? Kako onda Rusija nema jednako pravo tvrditi da se "brani" kada udari ukrajinske gradove u "odmazdi" za ukrajinske udare s ciljem oslobađanja njene teritorije od ruske okupacije?
Mogu č i f u t i bombardovat koga hoce al drugi ne mogu...
Doci ce glave i njima neko polahko karma je neizbjeznja..
Sve je to dobro dok se Iran ne uključi direktno u rat...
🇵🇸🇵🇸🇵🇸
….Ja sranja u Ruandi..
Ukrajina out Izrael in.
Teroristi
Ehh sad će bit svega
Sve se vrti oko para i zeljom za moc ljudski olos vlada svjetom,izgubili vjeru i ljudskost oni hoce uvjek vise bez obzira kolikosu mocni i bogati ali upamtite sve ima svoj pocetak i kraj.
Da su ovi Arapi normali udružili bi se i spržili ove teroriste od Izraela za sva vremena,zauzeti ga i vratiti Palestincima.
Nisu normalni nikako, razjedinjeni su i napravili su ruglo od Islama. Sve se svodi da se ugodi bogatašima, a sputava sirotinja.
Eto ih vamo
Krenulo je ovo lagano , nebi me cudilo da i ovdje barikade budu preko noci !
Po zapadnoj logiki sada Liban ima pravo da se brani odnosno da uzvrati zestoko po tzv.israelu
Svaki sukob koji je poceo u zadnjih 10 godina je proglasen pocetkom treceg svjetskog rata 🤣🤣 koja hrpa balavurdije, ekstremista i idiota koji barataju cijelom svjetskom politikom se skupio ovdje i lupeta, a da im petardu bacis sakrili bi se u rupetine. Jos jedan u nizu sukoba koji su zapoceli slabo naoruzani, nastavice vojske, a civili stradati.
Sve legalno, sa zapada kažu.