Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE LI VAM ISTA SVETO ISLAMSKI SVIJETE ?
Nije.... I da sutra sa buldožderima sve poravnjaju nikom ništa
Jeste,money money
Uzas sta se radi a svijet cuti … Sramota, najsvetiju dzamiju pretvaraju u sinagogu a realno, isto tako je sramota i kad Erdogan pretvara crkve u dzamije.
Svaki musliman je duzan braniti svetinje,mislim da ce iz ovoga izaci svasta...
Nista novo!!!!! Rade sta hoce boze moj!!! Na oci svijeta!!! Znamo li zasto? Svijet gleda I sjedi tipka!!!! Sta se ibretimo!!!!? Globus glup ko beton ...
Docekasmo pa nam oteše Kuds,kao da je to samo njihovo a ne od svih nas, e to je pokazatelj na kakvom je ummet nivou i dokle smo dogurali
sve ovo sto se desava tamo je sa jednim ciljem,da se palestinci rasele pobiju i da se srusi al aksa da bi se na istim mjesto napravio solomonov hram
Ma ne može ovo vječno. A kako prelaze sve civilizacijske granice onda mora doći do nekakvog rješenja koje se njima neće nikako dopasti.
Pa moze li vas vise ista iznenadit od ovih židova. Pa lik ih je ucinio sve teroristima genocidasima i fasistima.
Ovo je sljam evropski doseljenika a najvise ruski pacovi .ocevi vecina cionisticka a majke ruske i polkske.pascad i oöos srmdljivi .
Ovo nema veze sa jevrejima, ovi sektaši cionisti. Palestinci su auhtohtoni narod tog podneblja, Isus je bio Palestinac, svi jevreji koje je Mojsije preveo preko mora su Palestinci koji su primili islam kasnije, a bilo je i 10% jevreja do dolaska cionista. Cionisti su europski šljam koji nema veze sa Jerusalemom i Palestinom. To je sekta nastala u Europi i prije početka drugog svjetskog.
Sefardi iz Španije i Maroka Askenazi iz svabije Poljske Ukrajine većinom sad da li je Isus bio Palestinac to ovi kažu da je bio iz plemena Juda
zaboravio sam etiopljane njih ima puno u Izraelu to je nekadašnja Abesinija
Treći jerusalemski hram, prema jevrejskoj tradiciji, biće podignut na istom mjestu, na Hramovnoj gori u Jerusalemu, gdje su nekada stajala prethodna dva hrama. Prema prorocima Drevnog Izraila, ovaj Hram će postati duhovni centar za jevrejski narod i čitavo čovječanstvo.
Po židovskom vjerovanju ta dva hrama su se nalazila na prostoru Al Aqse. Tacnije zid plača je jedini sačuvani dio tog drugog hrama. Uglavnom ovo sve što se dešava na tom prostoru se najavljivalo u Bibliji i Kur'anu. Ko hoće nek malo istražuje 3 Davidov hram.
Treci je vec porusen...
ko je uništavao i uništava bogomolje samo GgEeNnOoCcIiDdAaŠšIi
Ne dirajte Božje kuće , otpadu ljudski !!!!
Muslimani su svaku crkvu otkupili u zlatu. Ako je teritorija zauzeta u ratu a zbog konstantnog ubijanja muslimana, svaka crkva je PLAĆENA U ZLATU.
Oni su se okrenuli od boga i izigravaju se, skupo će platiti
Teroristi