Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I palestinci se brane svim srcem ali dzaba
Nije dzaba, ali da izgleda tako, izgleda. Kako rece ovaj, mrznja opstaje generacijama, ali je blago za pokorene. Jevreji su nosili mrznju prema neprijateljskom okruzenju hiljade godina, zato su ovako slozni. Sad su Palestinci na njihovom nekadasnjem mjestu, u neprijateljskom okruzenju.
To je predosjetio i Vucic zato je ostario 10 godina za pet dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaletio se i polomio zube kao agresor u BiH.
@Drina3 To je Alija I. kriv zato sto je stao pred Banja Lukom i nije uzeo Prijedor a mogao je... poslao je 30 ljudi da zaustave Dudakovica zato sto nije lik htio stati... drugo poluvrijeme da bude ovaj prvi bi bio kao barska tuca u poredjenju sa ovim 90ih
Sta ste vi dobili? Poznati u cjelom svijetu da ste napravili genocid i otimali i ubijali. Drugi u svijetu podlije Hitlera. Ako ti je to u ponos. Cestitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dvije opcije su u igri.Prepoloviti Uk.na dvije države ili potpisati ono sto trazi Putin ,neutralnost i ono ostalo.Putin ne ide na cijelu Uk. Zauzme pola pa izvoli STA CES.Sta bi vi ,pola drzave i stalne napetosti ili ovo drugo.
Rusi imaju priliku da pobijede u ovom ratu i sačuvaju čast tako što će svrgnuti Putina. Što prije to urade više će toga spasiti. Po vijestima iz Rusije, u kojima se kaže da se ruski narod prosvjeduje protiv rata i diktatora uprkos teroru režima, ima nade za njih. Da li ima nade da se naši putinovci opamete na lakši način?
Svaka čast...ovako treba da se,,diskutuje i iskreno od srca VAM čestitam,a i slažem sa vašim tekstom i lijepo opisano istorijskom činjenicom..hvala vam..
Prica skoro identicna sa odnosom Srbije prema Bosni. Srbija nikad nije stvarno prihvatila postojanje Bosne kao drzave, niti njenog naroda ili jezika. Isto su predpostavili da nece biti otpora njihovoj agresiji i da ima dovoljno Srba u Bosni koji ce provoditi njihovu politiku. Isti narativ i isti odnos, koji se jos uvijek nije promjenio.
Rusija je pokazala da je jedna velika nula i da je sluga Kini koja ih ja i na ovo nagovorila kako bi SAD njih ostavili na miru i preusmjerili svoju pažnju Evropi.. Njihovo oružje se pokazalo kao nula, politika kao nula i ekonomija im je nula.
Naravno. Sad ili za 50 godina, ali Rusi će iz Ukrajine da se povuku, baš kao i Amerikanci iz Vijetnama i Afganistana. Samo je pitanje na koliko svojih žrtava su spremni zbog ovog glupog izleta.
Ja sam o Iraku saznao istinu tek kada sam razgovarao sa Tunižanima i Egipćanima sa kojima sam radio i to je bilo potpuno suprotno od onoga što sam mogao čuti na CNN-u
Ja kad sam razgovarala s komsinicom iz Iraka koja je Kurd bile su price kao i na CNN. Sve zavisi s kim razgovaras. Na cijoj si strani.
Pogubio se Putko skroz. Drugacije mu ide u prilog,nego je zamislio scenarij.
Ovaj Putin ima puno sličnosti u izjavama ko Dodik. On kaže da je Ukrajina izmišljena zemlja, a Ukrajinski narod izmišljeni narod. Tako i Dodik kaže za Bosnu i Bošnjake. Da bi se neko bez razloga napao izmišljaju razloge. Njima treba rat. Samo dobro su povezani i sve rade i govore isto po šablonu.
Ruska propaganda je ama kompletno preslikana srpska, fali jedino dio o bacanju djece lavovima. Da ne živimo u doba konekcije, i brzog prijenosa informacija, ko zna
ista matrica i za Bosnu i bosanski jezik i kulturu, negiraju i omalovazavju sirenjem lazi...sve vec vidjeno, rade po istom receptu , ista kuhinja
Na Klixu se samo smjenjuju clanci o porazu Putina, a Rusi satiru Ukrajince. Danas su im nanijeli katastrofalne gubitke. Imaju totalnu kontrolu u vazduhu, i sve vise snimaju ukrajinske tacke otpora.
E sad ima da te braća srbi rastrgaju
Danas sam se ismijao kad sam saznao da Putin radi botox i da je imao plasticne operacije. Kad pogledas slike na netu tacno se vidi razlika. Danas ima manje bora nego sto je ima 2000 godine. Nevjerovatno je koliko je taj covjek opsjednut svojim imidzom.
hahah čiji historičari? Njihova historija obojena krvlju a trajanje 70 godina. cccc
Putin je sada kao Hitler pred kraj,mora ici do kraja [to du#e ,a kraj ce biti a njega bolan