Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelski Karadzic
Ma nisu Njemci djaba poludili. Koja je razlika izmedju Hitlera i vas onda? Ok rat, ok sve ali to znaci i ratni zlocin i genocid i silovanje?
Samo ovog Karadzica podrzavaju dragi nam kolonizatori
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zar su se ikad drzali?
Nisu nikad, nego sada palestinci ne gađaju više kamenicama pa da bi glumio super silu - već granatama.
Da je neuki Hamas umii nišanit VBR ovima 5000rakets oplest po kasarnsma policijskim stanicama brodovima repetitorima po vojsci a vsko po parkinzima moraju navarit nišanske sprave omo odokativno ko Juka iz topa Sultana Mile jel pogodila zgradu nije Juka pala u livadu prebacila
A gjdje je nesto Tevrat gdje je nestao Kuran ima li još igdje vitezova na Bjelome svjetu Oko za oko zub za zub 5000raketa po 3kg TNT i ti vrati 500 po 30kg ili 50po 300 i kapak stop oni na većoj površini i ti razrijedi ne samo Centrum a Hsmas lonji neuki izraketiraj kasarne policijske postaje a ono nafatalo na motor disko party
Ništa novo od genetske greške zvane Izrael... Izdali sina Božijeg, žene se i udaju između sebe..
strasno,kako se svijet okrenuo za 180 stepeni gledajuci sve ovo danas Hićo je bio pozitivac 🤮
strasno,kako se svijet okrenuo za 180 stepeni gledajuci sve ovo danas Hićo je bio pozitivac 🤮
U pravu je da pripadnike Hamasa kao terorističke organizacije treba sve likvidirati bez milosti, ali ujedno će i nevini Palestinci nastradati i to čak i više nego militanti jer vecina je sad negdje duboko pod zemljom i kriju se dok civili stradavaju.
Kojo parazit
Mora se i Džehennem napuniti...
Kadkad se pitam da li cw nam Bog ovo sve oprostiti, onda pogledam okolo sebe, Bog je nas davno napustio...
Čuj spike “žrtve smo”, oni koji dodju ubijati zene i prezivjele holokausta 🤣🤣 Prvo, zene vam uzimaju pusku i sluze vojsku pa su meta kao i svaki vojnik. A drugo, koga zanimaju te kornjace sto su prezivjele holokoaust?! Dosli ljudi da takve krmke poput tebe postave na mjesto (ne slazem se sa par metoda) ali zasluzili ste puno vecu odmazdu!
tek sam shvatio da je hitler bio pametan čovjek. Židovi, Srbi i Cigani gdje god su il varaju il ubijaju il pljačkaju.
Sta se ovo nas Schmidt usutio ko da je u zemlju propo nigdje ga na mapi.
Cita komentare na klixu
Ma treba Izraelce sa gasom oslobodit
Vrlo interesantno Evropa i SAD prema ovom ratu imaju vrlo poseban odnos a recimo Rat Ukrajine i Rusije e za njih drugaciji odnos...Dosta toga je dozvoljeno Izraelu a ovamo Rusiji i Ukrajini Ne! Dvolicnjaci 100% na kraju svega, zao mi Naroda neduznog u oba rata a od ovog Saha svi ce da izvuku ciljeve, sem zrtava!
Svi smo jednaki samo su neki jednakiji od drugih i naravno imaju jenki dozvolu...🤮