Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecoubice prokleti bili monstrumi jedni
Baby-Killers
dokazane kukavice, NIKAD ama bas NIKAD u historiji nepravda na kraju nije pobijedila. Tako i vi, ocekujte poraz.
Bas navijam i za jedne i za druge da se oslobode
Lahko im je kad imaju zaledjinu
Joj mu face monstrumske!
Jedina nada mi je ovaj Hezbolah da ćifute sredi
Samo lajete i izivljavate se i ubijate neduznu djecu, al sve se vrati i to sa kamatom .
e ovako su trebale drzave Iran, Turska, Arabija.. sa ovog sastanka nedavno... da obavjeste Izrael i daju im rok..
Možete popušiti ćundaru
Bolest
Zlo raditi a dobru se nadati.
Ljudi laže sve ovaj cionistički demon u ljudskom obliku isto kao saradnici njegovi ostali, gube ovaj rat u veliko izgubili su ga u početku samom već faktički.. Poslušajte intervju od Scott Ritter na tubu, čovjek bivši američki marinac koji je radio i u inteligenciji objašnjava detaljno trenutnu situaciju u Palestini i čemu sve ovo može da vodi..
Pogledajte kako izgleda DEMON!
Zapadu je prioritet da prave razna Arapska proljeca i sranja toga tipa. Ujedinjene Arapske zemlje su strah za Evropu, USA i Izrael. Razvedriti ce se nebo iznad Palestine kada USA okrene ledja Izraelu.
Jadna vam majka🤣🤣 kad se zavijore crne zastave iz horasana na celu sa Mehdijem, iskreno vec smo u tim vremenima, sve se ispunilo haman. Pitanje vremena. Stoji da ce se pojavit u vrijeme velike fitne-smutnje, veliki nereda, ratova, drustvenog propaliteta, dakle nismo daleko.
Rekli tarabici...nestat ce Istanbul u jednom dann...zato brkica nesmije mrdnut
vode isaretom trazio i ti i svi oni koji misle kao ti
Koji fasisti, oni ne prijete hezbolahu vec gradanima jemena, obicnim civilima.