Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zafalilo im teritorije!!! Ujedinjene nacije su legalno oduzele Palestini zemlju i napravile državu Izrael!!!!
Kad cionisti rijese Palestince onda zauzimaju Siriju, Liban i Jordan. Oni sanjaju o velikom izraelskom kraljevstvo koji je im opisan u tori i koji je nekad bio na tim spomenutim teritorijama. Zato i napadaju i Siriju pa ponekad i Liban.
Većina te zemlje je 1948 već bila u jevrejskom vlasništvu. Prodavali Arapi budi zašto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je Tito prvi osudio okupaciju Palestine,danas se niko ne usuđuje to uraditi.
Ovo i nas Bosnje ceka nazalost. Bas me zanima sta Srbi i Hrvati misle o ovome.
Šta reći. Sve će proći pa i ovo.
da su srbi kojim slucajem tamo Al Aqsa bih davno srusili, ali bosnje ne konta da su arapi i jevreji semitski, bratski narod koji je zapad zavadio.
Đubre cionističko provokatorsko! 🔥🇮🇱🔥
FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE FREE PALESTINE
Pucajte ubite govnoo
Freeeeeee Palestinaaaaaaaaa
Ovdje se nesto svirepo sprema ... Freee Palestina ...
Sve mi obrisa! Pa nisam ti ja član sda da mi sve brišeš
@sadaka ... mozda Hdz-a ili SNSD?
Licemjerni svijet okreće glavu, a ovo je teško mrcvarenje ljudi. Molim se za dan kad će se osloboditi!
Palestina lici pravo na Bosnu i Hercegovinu... jako...
Čimpanza.🐵 Pametan i namazan majmun. Popenje se na vrh drveta pa se iz sve snage prodere da zadivi ženku: 'Raaa'. 'Raaaa!' ? Ženka kad se napali digne rep da joj se vidi bulja, skače s grane na granu i arlauče da zavede mužjaka. Onda ide bubanje u prsa, krhanje, skičanje. Onda djeca. Mužjak probava da pobije muškadiju da ga ne bi ugrozila, a ženka ih brani. Žensku djecu otac pokušava da iskrha čim uđu u pubertet da dokaže dominaciju. Gledo ja dokumentarni. Raaaa!
Sad neki šef Hamasa odluči posjetiti sinagogu i eto, 1:1. Ah da, ne mogu, Hamas je u Gazi porušio sve sinagoge kad su Jevreji napustili pojas 2005.
Hajde zidove ne kaki, pa imamo mi oci, vidimo sta ti braca po Palestini rade...a ovdje vam lijepe plakate kao prijatelji...treba vas vratiti čijepo u Dpaniju, odakle ste i dosli...sad je tamo demokratija, pa trazite i tamo svoje, spanci su tolerantni, odmah ce vam izaci u susret
Kako sad Španija? Zar niste do nedavno bili puni teorije kako Jevreji potiču iz Khazarije?
Jesu ljudi primitivni, zaostali sa ovim religijama.....Jebote zivimo u 21 vijeku i ovi polemisu ko je gdje usao, sta je rekao. Ne zna se ko je gori, jevreji, muslimani, hriscani....a Arapi daju milione Ronaldu I slicnima, kurvaju se po Dubai-ju I slicnim mjestima, u Jemenu kataklizma, a oni o tome jel' se moze kljanjati ili ici u synagogue, crkve.....
Zasto se Arapi bune pa ova dzamija je napravljena na njihovom drevnom hramu , ne mogu oni samo svojatati ovaj kompleks .
ovako pa i gore ce biti nasoj djeci i unicadima.
Palestinci bi bili vrlo pametni da ne odgovaraju na ovu provokaciju, nažalost tu malo pameti ima, sad slijede tri primitivne rakete na Izrael, na šta će isti odgovoriti sa svim što ima, bilans dva mrtva Izraelca i 200 Palestinaca, kad Hamas isprazni zalihe potpisaće primirje i tako do slijedeće prilike.