Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael zeli ovo predstaviti kao vjerski rat. Ovo je rat sotone i religije. Cijela Latino Amerika je uz Palestinu.
Ovo je rat Izraela protiv Palestinaca, nema tu nikakve ni sotone niti religije. Veliki broj Palestinaca su kršćani.
Inace u juznom dijelu Bejruta zive krscani
Naprijed Israel. Koliko su prijetili iz Libana, neka neka. Ajmo Tayipe ti si sljedeći
koliko ti je Kabiri parizera doneo da ih stalno podrzavas hahahaha
Gdje misliš,napred?
Sad ce vratit u kamena doba i bejrut sve uz pomoc amerike. Toliku metu su sebi stavili izraelci kad tad če biti njima frka biče gusto al mozda za 50 100 godina
Pa tko je kriv Libanu što se upliću?
izraelci, ponovite napad.
Ako ga USA trazi za napad na kasarnu 1983. Znaci imao je tad min 20 godina. Od tad do danas je proslo 41 godina. Lik je matori penzioner sa 63 najmanje godina i on glavni u Hezbolahu? Ovo vise lici da su nasli zajednickog neprijatelja tako da USA ima argument u kasnijen bombardovanju Libanona ako Hezbolah bude uspjesniji od Izraela.
Cuj propao lol napali avionima suverenu drzavu i opet ce dok ga ne srede.
Fu-Do protiv cvijeća z l a : )
Nije sehidio Fuki
Sad je sve na Hezbolahu, kako ce odgovoriti
eh da je is*l idalje aktivan...
Svejedno je to njima, idu uvijek ista saopštenja. Izrael: Eliminisan je visoki dužnosnik terorističkog Hamasa/Hezbolaha. USA: Izrael ima pravo da se brani, stojimo čvrsto uz Izrael. Trump: Za sva zla ovog svijeta kriv je Iran. Evrropski desničari: Izrael štiti kršćansku evropu od fundamentalizma. Ukratko - zlo i naopako.
Njima to nije bio ni cilj. Te nekakve vodje su samo u njihovim glavama i prica za naivne. Ovo je samo demonstracija sile i nista vise.
Elhamdulillah