Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste napisali jako bitno stvar. Postoje snimci na kojima se vidi da oko doseljenika ide Izraelska armija. Znaci, oni idu, pale, ubijaju, a vojska ih stiti. Zato se Palestinci ne brane - nemaju sansu.
Kaze Biden; Izrael je demokratska i civilizovana drzava, poput nas🤢🤮🤮🤮
u pravu je, nije ni amerikancima strano otimanje i naseljavanje tudje zemlje...
Ne razumijem da vi I dalje mislite da je hammas problem!??!?
Jel vam treba bilo kakav dokaz više da vidite ko je Izrael. Pa i oni najnezainteresovaniji u svemu ovome mogu vidjeti ko je Izrael.Pustite se Zapadne medijske propagande i pogledajte samo činjenice i ništa više i sve je jasnp
klix kaže desetine Osoba zapalile Trgovine ..Pa zar ovi cionisti nisu ubice i teroristi . Kad je Hamas u pitanju bili bi Teroristi u svojoj zemlji.
Što ne pišete da su bombardovali skolu ? Na snimku se vidi UN oznaka na skoli???
Jedno je sigurno. Ovo sto rade izraelci je masakr i genocid. Ovo sto rade izraelci palestincima kad prikazuju kako je hamas zvjerski ubijao izraelce i obiljezavaju hamas kao zvijeri. Da li se ti isti ti izraelci upitaju sta oni sada rade ne hamasu vec palestincima sto je 10 puta gore nego sto je hamas njima uradio. 97% palestinaca sto je izrael ubio-masakrirao nista lose djelom nisu ucinili tim istim izraelcima. Sta su djeca kriva?
Nije mi jasno sta rade Palestinci na Zapadnoj Obali . Ima ih par miliona . Ustanite i pružite otpor cionističkom agresoru i otimaču zemlje
Civilizacija nema sta.
Дала баба динар да уђе у коло, а два да изађе. Је ли могло без текбира? -Јесте. Је ли могло без терора? -Јесте. Је ли могло без црне белегије? -Бо(ле)шњо Деен: Ниииииије! И шта онда? Је ли гароња крив, или бо(ле)шњо из приче?
molim
Fašisti.
Ovi bas oru al duboko
Ma bravo, židovi, vidim oduševljeni ste svime što je vama Hitler radio, sve iste metode primjenjujete. Bravo, pokažite svijetu ko ste i šta ste. Ponaša se kao fašista, ubija kao fašista, pali i uništava kao fašista, ubija djecu kao fašista, pa to mora da je fašista!
Sta vise nece uraditi..prestrasno..a taj Svijet nijemo posmatra
Jedina teroristička zemlja je Izrael
nacisti yreba im životni prostor
Izrael zapalio Allah amin yrabi!