Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka nova varijanta je blaza i lakse se preboli.
Virusi nastaju u u medijima, barem ovi moderni, bez simptoma, specificne klinicke slike i bez obdukcije ka potvrde nekog stanja!
Znaci sve sto ste procitali, sad okrrni kontra i to je istina. Cuj pacijenti sa oslabljenim imunitetom stvaraju nove varijante. Nigdje veze. Virusi mutiraju kad nalete na odbranu, kako bi je zaobisli i ostali zivi.... Kakve gluposti citamo ovdje
Jes jes hahaha
Zidovi bi samo prodavali vakcine...
Molim redakciju klix-a da prestane objavljivati clanke vezane za korona virus
ako stane ovo brzo u ukraini mora opet uletjeli priča o coroni
Pametni. Ulažu u nauku, kupe pare bagerima preko banaka za razliku od Arapa koji takođe zgrću bagerima od nafte ali ulažu u zgrade i betone, bahate se a nauka u trećem planu. Do juče beduini i sirotinja s kamilama.
Ko poznaje svoje dijete bolje od majke...... Niko.
mozda vakcinacijom ahahahah zajeban vam virus ovaj pravo