Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko 40.000 djece ublii cudovost a..
Iran je za vas oaza mira.
Spanija je zakon! Zivio par godina u Spaniji nema boljih ljudi, puno znaju i o Bosni sto me iznenadilo, vole i kafendisati i zezati se jedan veseo dobar narod,pozdrav
ovaj izrael fakat konta da su nesto posebno
USA, Fra i G. Brit kao i ostale drzave mogu da isporucuju/prodaju Ukrajini sta zele, kao i Izraelu, ili bilo kome, kome pozele bez ikakvih posljedica! Ali ako to neko uradi bilo kome ko nije u njihovom interesu, odmah su sankcije, antisemiti, teroristi ili sta vec?! Ta demokratska drustva!
"Iz..ra.el" s a d i G B su o.so.vi n a z l a
.. N-J-A-S-V-I
Ci. Oni stic cki te. Ro. Ri. st i cki te. Zi. M
Režim
Ni on sam ne vjeruje ovo sto prica
Nicija nije do zore.
Vidjecemo se..
Kupusna Katza.
Na šta je spala diplomatija, c,c,c.
Kakav je ovo mozak...
Kajo se to osililo i svakog kritikuju ako ne misle kao oni. G o v n a c i o n i stička.
Ko ti je ovako najdrazi u familiji Katzu
VIada Kantona Sarajevo nema novca za radionicu za djecu sa posebnim potrebama. Nemaju novca za zdravstvene radnike. Nemaju novca za prosvjetne radnike. Nemaju novca za mlade. Ali imaju novca da finansiraju GOLF, da bogati i djeca bogatih ne plaćaju punu cijenu bavljenja ovim elitističkim sportom.
Pola bosanaca misli da je igra Golf trka auta