Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da se u Iranu desi nesto slicno?Po Zapadu bi zene sjekle kosu,sve bi se zivo diglo na noge da protestuje,oglasila bi se 1001 "nevladina organizacija" itd....Ovako,nikom nista,ovi rade sta hoce,niti ih o osudjuje,niti ista.To je to licemjerje.
Izrael i Amerika i finansiraju taj nevladin sektor za te "projekte", rezanje kose i performanse, niko to za dzabe ne radi, cim nema ko finansirat nema ni nevladinog sektora
Ara*ski i svijet je zakazao na testu, ne zale ni ne cijene svoje, dapače kao da se uopste ne vole
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Subhanaallah Subhanaallah Subhanaallah!
dodikove pristalice uzivaju u ovakvim vijestima...
Počinjem jako željeti zlo ljudima koji čine ovakve monstruozne i gnusne stvari. Bojim se da li ću i ja na kraju postati zlo.
Jbte kakvi monstrumi, to je vrh fašizma, sramota Amerike i svijeta, užas šta, rade tim ljudima, da li bog kojeg dozivaju čuje ove jauke, sumnja je velika da uopšte postoji, jer nema opravdanja da je ovo iskušenje nedužnih
Dunjaluce proklet li si kad ti sablja pravdu kroji, na zulumu carstvo stoji.
Dokazano da su isti kao i oni iz Bavarije 41-ve .
Duboko sam potresena ovom viješću i hvata me bijes. Pitam se hoče li i kakvu če budućnost dočekati pas koji je vodio psa.
Al se zato Trampovo uho vrti na svim portalima !!!
Dok ga je pas napadao, Muhamed je psu govorio. "Dosta, ljubavi moja, dosta", "pusti me, ljubavi" (bukv prevod). Strašno je kako neko može tako nevinu dušu uzed i izmasakrirat samo eto.
Jedino objašnjenje da je kada mu da uniformu dobije i čip za umrtvljivanje emocija jer normalan čovjek ovo ne može uraditi. Ne samo u ovom slučaju nego u hiljadama videa.
Izraelci su isto nebeski narod
Kod Klixa uljepšana verzija događaja.
Bože samo vrati istom mjerom
Oni su kukavice koje se boje svoje sjene. Ubijaju nemilosrdno sve oko sebe i samo misle kako da živi izvuku glavu.
Srbi u ekstazi.
Zezam se ljudi, kakva je ovo AI na Klixu Boze dragi nije prepoznala komentar kao trolerski !!! Katastrofa.
Pa jesu u ekstazi. Znamo to.
Nema nigdje pravde demokratije sve je laž Oni imaju samo sistem koji prate u svojim zemljama a drugima rado nanose zlao
Može ga maslati klix.ba... Neviđeno.
Ma jok ,nisu oni takvi