Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj brko kud nisi samo jednu godinu jos opstao
Jeli ove podrzava Amerika ili rade samo ono sto ona misli
G E N O C I D A S I
zlocinci
hiki je bio mala maca za njih#
Ramzes i hile su znali sta treba sa njima
ć i f u t i
Nema sanse.. Danas su Arapi unistili 180 tenkova, 1500 borbenih vozila, 30 F16 i 10 F35 i zarobili 7000 vojnika IDF..
Planeta i čovječanstvo zaslužuju sudnji dan
nije dzaba AA rekao, ostavio sam ih nekolicinu da vidite o kojoj se mraki ljudi radi
Zar to nije rekao RM i RK ?
Palestinci se pohvale kad uniste tenk a ovi se hvale kad uniste rezervoar za vodu.
Koji su tenk Arapi unistili? Prikazu snimak gdje eksplodira Trophy sistem i unisti njihovu raketu i kazu evo ga unistili smo tenk.Cak su stavljali eksploziv izmedju tenka i kupole i ogromnu eksploziju naprave a tenk samo nastavi.
Klix, znate vi dobro šta sam htio napisati o ovima i svima koji ih podržavaju!
ovo je dno dna za 21 vijek. i da objavis sta radis i kako unistiti mic po mici glavni resor.. ovo je za ne povjerovati da postoji nesto ovako.. pa jel moguce da ove JADOVE neko podrzava i da im daju vjetar u ledjima da muce ljude na sve nacine.. fuj fuj, ovi duse namju a dole neko napiso '' Brko kud nisi samo jednu godinu jos opstao'' vala i trebo si vise godina ne jednu. znao je ko su i sta su oni...
kad mislis da ne moze gore ovi te demantuju.
Fa Ši Sti 21. Vijeka