Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu dzs smiluj se narodu Palestine.Ramazan al cionisti ne daju mira.
Amin.
Izraheil nastavlja teror. Ovo će Z armija na kraju morati denacifikovati.
E to ubijanje je Hamerika nazvala specijalna operacija,kao i milione muslimana po islamskim zemljama sto su braca Hameri pobili daleko 5000 i vise kilometara od Amerike,al nema veze Bosnjo misli da ga Hameri vole
I ovi su zlocinci veci od Putina
Goricete vi ko prskalica a tad ce vam se palestinski narod smijati sa sigurne razdaljine. PROKLETI BILI !!
Palestinski narod treba pojasniti ljudima pravila ktetanja u zoni prisustva izraelske vojske. Ako vojska normalno zalazi medj narod, pored njih se prodje normalno. Prema punktovima I vojnicima koji nisu medju narodom se prilazi polako, prativsi da li vojska daje neke naredbe. To moze sacuvati neciji zivot.
Osoba koja trazeci prolazi vojnicima koji nisu izmjesani s narodom, skracuje vrijeme upozorenja I ubrzava reakciju vojnika. U zoni gdje se civili raznosu sebe I vojnike izraelska vojska mora tako reagovati. Svaki civil tamo mora vodite racuna o tome radi svoje sigurnosti.
Demokratija je ako Rus ubije Ukrajinku pošalju im protivoklopne rakete da se brane. Ako Jevrej ubije Palestinku po demokratiji treba okrenuti glavu kao da se ništa nije desilo.
da da dok je ona trcala oni su pomislili da ide tenk i jednostavno su mora taj rafal opaliti al njim je bilo zaoo poslije..... ne daj boze da su oni nekog cionistu ramenom zakacili ipak oni su "plemeniti"
fašizam mora jednog dana pasgi..Gospodaru kazni vojsku šejtana.
Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: ”Allahov put je jedini Pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.” (el-Bekara, 120.)
Selimovic je drugacije pisao
najvece stetocine planete zemlje su jevreji pogotovo ovi iz Izraela i Amerike
Godinama isto zasto svijet se ne digne kao sada sa Ukrajinom
Skroz drugaciji konflikt
Mogli bi ovi cionisti da ostanu bez organa jednog dana, evo npr crno tržište zna dosta ljudi stvari o tome, samo nek se zapitaju sami.
Oh no..... anyway
Heil Hitler
Izbaciti ih iz svega, uvesti im sankcije, pljuvati ih na svim medijima..... Da baš
Ovim izraelcima treba roknuti atomsku. Oni su pokrenuli i rat u Ukrajini preko zidova zelinskog a kako su Naletilić na tvrd orah sad su komicara ostavili u tragikomedija