Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIDJE VEZE !! HAHAHAHA ako je Rusija toliko mocna da moze da uti e na izborevu USA onda bolje da se USA same obrišu sa spiska
Koji llicenjeri.
opeet.... koja mantra jbt
Trump je isto pokuša da bude večna vlast. Počeo čak pripremati nasljednika iz familije. Sve predsjendika koji jašu nad svojim narodom nije napadao. A demokratska evropa mu najviše smetala. Bilo pa prošlo. Na svu sreću. Amerikanci sami rješili svoje patrijarhe. Ali šta smo doživjeli je to da najgluplji dio naroda pada na obećanja. Iako je bogatima dato još više povlastica, većina njih nije to željela znati. Iako su znali.
Ovo mora da je Clinton news network(CNN) objavio.Senilno magare Bajden je najbolji
A to sto su demokrate krale ,imaju li tu i informaciju?