Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xbte vise ova palamuda svake minute neka nova provdijenja. Gledal iko ovde ulje gorivo meso.. od cega se zivi... al posteno, samo tako.
Jbte ulje kad je povjesni trenutak za stvaranje nacionalne države, pišam ti se u ulje!
Jel to uljem mažeš šuphak dok te guze, pa ga svaki dan spminješ. Jebho te onaj ko te izdrka keru mutavi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa nece ici to tako,drugima dve drzave,a Srbima ne moze,ma nemoj ? Srbi ne mrze ni Bosnjake ni Hrvate,to sto vam plasiraju vasi mediji su lazi,svako je dobrodoso kod nas,eto i kod mene u Nisu postoji dzamija i niko ne uznemirava vernike niti se dogadjaju bilo kakvi incidenti,ali ne mozete vi da podrzavate nezavisno Kosovo,a da ujedno zelite BiH samo za sebe,to je u najmanju ruku licemerno.
To je dzamija Islam Age Hadrovica u centru je Nisa i nema nikakvih incidenata
Nišlija... niko nema nešto protiv Srba kao narod. Samo oni koji su fašisti.... e ti su problem....
Autori mlate praznu slamu i uzimaju pare na našim krajevima. Podijeliti Kosovo i imati Veliku Labaniju i veću Srbiju i mirno sljedećih 500 godina.
Znaci zivicemo svi u sreci i veselju na humskom poluostrvu?
Napreze se Amerika ali gubi konce, ranjena zvijer trza
Puno caca djeca bez gaca ,sijte zob,jecam,klima se promijenila kukuruz ne uspijeva.
Стабилност свијета зависи од смиривања америчке агресивне хегемоније. Послије истребљења Индијанаца и дивљања над већином остатка свијета у задњих 100 година, вријеме је да се расформирају, а најбоље би било да крену од независности Тексаса.
Ebo li vam pas mater koda ce neko nesto u grob odnijeti od vas,,,dok se glavesine dogovore narod ce crknuti od neimastinje borbe tuge,skupljaj pare zs lijecenje djeci,krpi se da prezivis mjesec krpi se da odes na more kupis djetetu ovo ili ono
Mi imamo najstarije piramide na svijetu, mora da smo potomci robova koji su ih svojevremeno napravili dok nas ovako handre godinama a mi šutimo i trpimo ove nove faraone na vlasti.
Treba bjezati odavde na sjeverni pol... Tamo je izvjesnija situacija i veci rahatluk.
Treba odbaciti svaku mogućnost da se traži od bosanskih Srba da prihvate BiH.Tražiti od nekoga ko se posrbio pod uticajem načertanija i velikosrpske ideologije,i ti isti posrbljeni velikosrpski ološ bi da cjepa BiH,vjekovnu zemlju bivših pravoslavnih bošnjana.
Za ostali svijet mi smo plemena, kad ćemo shvatit da se trebamo sami dogovorit?
Srbi su narod koji nikad nije podnosio ugnjetavanje, za razliku od muslimana koji su uvijek trebali tutora da njima upravlja. Srbi su svoje vladare kad su zgrijesili, rusili i ubijali, nisu duvali sisu i cekali da im drugi rijese problem. Cak su i Hrvatima ubijali vladare jer ovi nisu mogli sami 😄 Muslimani su jednostavno nesposobni da sami sobom vladaju. Jednostavno nisu za to
Hleba i igara.
Šta je gori vam pod nogama zato što znate da će se na Kosovu desiti scenario kao u Avganistanu pa sada pričate priče iz nepričave? To bajke možete da prodajete onoj jakoj Bošnjačkoj dijaspori koja neprekidno lobira, a koju niko nije video ni čuo.
Nama hoćete da parčate zemlju i da nas terate u izolaciju? Pa tek ćemo da vas trujemo sa kokainom i heroionom dok Vučko gradi najveće grade u ovom delu Evrope.
ovo neka alijina pamet,čuj pritisnuti srbe
Šta nas briga za Kosovom, nek to oni rješavaju sa Albancima al bosanska državnost nema veze s tim, ona ima tradiciju preko 1000 godina i neće je jedan Mile švercer cigara iz Laktaša narušiti