Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, mlad čovjek u punoj snazi....još puno je mogao ponuditi svoje mudrosti mlađima.
Ko jos misli da se ovaj za nesto pita
ne pita se nijedan od njih (predsjednika) u formalnom smislu. Zna se kako amerika funkcionise po pitanju toga i ko zapravo vodi drzavu, ovo je samo parada, ne samo harris, trump, biden, nego i ostali predsjednici ;)
Bilo je pitanje vremena... demencija ga lomi
PU SI GA KLIXE
Ne treba mu ni govoriti da nije u utrci zs predsjednika . Neće skontati .
Ovaj ko nas Alija do podne sam mislijo jedno a od podne nesto sasvim drugo zato treba i gornju ganicu odredit ne moze senilan covjek voditi najvazniju drzavu na svijetu
U SAD-u postoji niz problema oko kojih je drustvo podijeljeno, a jedan od njih je i feminizam. Donald Trump sto prica, 90 % Amerikanaca se slazu s njim, Demokrate ne nude rjesenja, vec samo strah od povratka Trampa i to je ono sto ih cini slabim. Losija ekonomska-socijalna situacija se ne rjesava supljom o liberalizmu, to su price koje se plasiraju kad su puni novcanici
Gledao sam debatu 2020, Bajden je "poderao" Trampa. Šteta za čitav svijet što je čovjek obolio.
Pomogao je BiH, BMK za Izrael!
Do sutra ce zaboraviti i da je bio kandidat. Ubjedit ce ga da je Kemala od prvog dana favorit i da je pomela Narandzastog u debati.
Star je i zna da su mu šanse skoro nikakve
Možda se do sutra opet predomisli