Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.D. Vance nebrojeno je puta Trumpa uporedio sa - Hitlerom. O drugim uvredama koje mu je uputio ne bih, post bi bio blokiran
Pravo dosljedan lik. Sad mu Trump ne valja, a sad opet valja. E moja Ameriko čemeriko ko će te voditi.
Inteligentan covjek i lider uvijek oko sebe okupi i ljude koji su dokazano i objektivno obrazovani i pametni ali se ne slazu s njim. Tako u razgovoru mozes spoznati moguce greske svoje ako postoje a ne samo suprotan stav. Vidi se da ste mediokriteti i da nikad niste vodili ni ovce na pasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako pobijedi jadni mi
Nazalost, po mojoj procjeni Ukrajini se blizi Dejtonski sporazum. Odmetnute regije ce biti u sastavu Ukrajine ali bice entiteti s autonomijom... mada mozda je i to bolje nego da ginu ljudi. Mada nije pravedno ko sto nije ni nase rjesenje.
Nece,da Ukrajina krene pobjedivat Rusiju uveo bi se Dejton,a posto stagnira Rusija ce dobit sve sta je osvojila
Crtam ovce, pa ću slati ovim budućim predsjednicima i portpredsjednicima na čuvanje.
Cita li iko iz Vlade FBiH ovo? Znate li sta ovo znaci za namjensku industriju? Prebacujte je na civilnu proizvodnju, da ljudi nastave imat posla za 5 godina! Uzimajte kredite. Ako je mogao KS za zeljeznicu, i vi se sada zaduzite kako bi fabrike mogle uspjesno raditi i bez ratova. Spasite desetine fabrika.
Bosanci moraju spriječiti pobjedu Trumpa , znači gubitke radnih mjesta u namjeskoj industriji i pozicije na lukrativnom tržištu Ukrajine i Israela.
to je dobro, ono što je loše je da ce još više uplatiti Palestince
Normalna logika, da bi se neki sukob završio, treba razgovarati sa svim stranama. Ono ludilo mirovni pregovori u Švajcarskoj bez učešća Rusije su ništa drugo nego komedija i pravljenje računa bez krčmara.
Znaci uskoro pustaju Ukrajinu niz vodu,a Krim postaje nova RS.To im je i bio plan cijelo vrijeme.
Mi iz Švrakinog cemo glasati za HDZ. 4godine rtv takse puta 90KM je 360 KM. Vozdra placanje nerada!
Odkako dodje Bajden na vlast nase Kamiondzije po Americi nadrljase skroz. Ima ih i koji su bankrotirali. Pa to glasaj za Demokrate.
ti mozes razgovarati koliko god hoces
Može samo razgovarati ali odluku donosi neko drugi.
Demokrate su zlo. Sta uradise od Amerike i svijeta za 4 godine
Neko rece da je ovaj od juce Trampovo desno uho.
Ovaj godina ce biti zanimljiva