Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da su od plastelina pravljeni, ovi americki politicari. Niti jedan nema jasne crte lica.
vidi ga ko da je incestom nastao izgleda familije se svoje naopcio dabogda
to je sto pripadaju satanistickoj grupaciji
Ali zato cijeli svijet smatra i zna da je vaša zemlja nastala na genocidu domorodačkog stanovništva i ropstvu Afrikanaca.
A tako i entitet rs
Jeste me iznenadili… Ali malo sutra!! Možete vi poricati ali vrijeme izbaci sve na vidjelo, pa će i vaše umeljane prste pokazati!
zato sto ste vi saucesnici
Pa i nije počinjen jer još traje sotono.
Pa Amerika je nastala na genocidu,oni su strucnjaci za to.
Tipično i bez imalo iznenađenja. Poznati su nam negatori genocida. Da je kojim slučajem obrnuta situacija ovo bi bilo u najkraćem roku proglašeno holokaustom.
A u Srebrenici smatra i presuđeno!? E stvarno ludilo, većina u Srebrenici bili muškarci a ovamo žene i djeca, i to brojevi neuporedivi. Strašno. Aj da ste pobili bagru iz Hamasa pa u redu, al toliko civila i da smatrate da nije genocid. Kometo udaraj
Jedi govedinu majmune!!
To ne znaci da nije, zbog ovakve SAD navijam da vas uzmu i Kina i Rusija pa makar i po cijenu da Evropa nastrada.
Vala nema veceg zla od vas u PM
i Muhamed Ali je za vas bio zlocinac svojevremeno pa ste mu nekoliko decenija poslije medalje vjesali za vrat ko fol heroj.
Prije da je za nesigurnost. .
U Palestini se provodi genocid i teror od strane cionista od 1948.god
Čudo bi bilo da je drugačije....
G o v n a ste vi