Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto novih vrsta riba, dvoglavih ajkula i trokurih murina...
A sta cemo sa radioaktivnim otpadom prouzrokovan eksplozijom balistickih raketa u moru oko Japana sto Sjeverna Koreja ispaljuje, to cemo zanemariti?
Vala koliko se Japanci kao trude da im je uredno i čisto a gledaj sad gori nego mi koji u rijeke samo kanalizaciju ispusta i😁😁😁
Zna japanac sta radi treba ga samo pustiti na miru!
šta je sporno ? na dnu mora imaš bakterije kohe će to probaviti i imaš gorivo ... al haj ti objasni glupanu otkud uopšte nafta kako nastaje, kako se dobije itd...
I da je nisu pročistili, to ne bi bilo opasno. Jer more je toliko veliko, da bi se to sa vremenom razblažilo na nebitne bezopasne količine. Naročito taj tricij, oni bi se najlakše i razblažio, osim tokom u vodi, i isparavanjem u atmosferu. ABD, uskoro nuklearna fuzija će zaživjeti, pa ćemo moći prečistiti i ukloniti sve radioaktivne izotope i pretvoriti ih u stabilne, ne samo besplatno, već i dobiti besplatno energiju, i zaraditi na tome.
Sad cemo sve to pojesti preko morskih plodova.
Ja koji quh...kad postoji direktna isporuka gohvana u Dunav, Savu, Miljacku, možete i vi radioaktivnu vodicu u more ...
Al haj zato pokupe smece na stadinima, a sto ce ispustiti radioaktivnu vodu u more je manji problem.
Može i u Jadrankako more da ubije fekalije
Bolje bi bilo da je flasiraju i prodaju.Lansiraju brend BISER FUKUŠIME.