Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje nece lik izgleda ko buhtla dok mu narod gladuje on jede pecenje
mi smo malo bolji od njih
BiH uhljebi na aparatima...ode im idol...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je jos ziv posaljimo mu hitno Seku da ga ona izlijeci svojim rjecima ucinkovitija je od Turabija.
@CASPER20 ma Seka bi ga izlijecila sigfurno,kad bi mu dala sexualni tretman
Ne daj se Jongeee, ne daj!
crkni
Garant je Covid-19!
Samo njega mi ne dirajte!Kimlegendo nasa izdrzi.Decko se sam izborio za vlast,voli malo vise pojest i popit,ko nebi. Ko ce sada Amere jebavati?
Izgleda da je bucika prno u šišu
Duša draga , došao đavo po svoje
Neću moći zaspati večeras od sikirancije .
Prije 2 godine svi tabloidi upereni na njega, narod u panici Kim Jong Un baca nuklearnu. Prije 1 godinu, prošle godine, okupljanja svih jačih predsjednika u Japanu(nauka). Kim Jong Un nesto u potpunosti. Trump mu obecao svasta nesto a nista nije uradio s tenzijama. Zajedno sa Trumpom se snima u Koreji, prvi predsjednik amerike tamo da zagazi(izvedeno iz youtube naslova) SAD - korona na vrhuncu a on se pojavi na sekundu i umre kako 80% interneta piše, 20% da je teško bolestan.
Iskreno da vam kažem, više sam na kinu posumnjao nego na njega, al sad kako se ovo poče izbacivati ispadne da ima logike da nisu oni.
Kada zvanicno umre, ovi nasi bh diktatori ce proglasiti dan zalosti.On im je bio idol, i od njega su ucili kako uspostaviti kult nedodirljivog,nepogresivog,voljenog vodje .
Donaldin mu skuhao corbu na zadnjem susretu. Drzi si Kim Jon Une.
Nek kreta ubica,ditaktor,pseto.
ako kojim slučajem podlegne,sve je moguće eto SEKE- BAKIROVE da uzme Žezlo i vodi Korejski narod u nove pobjede.Ona je idealni nasljednik KIMA
El fatiha.
A, mlad čovjek, i perspektivan. Gojaznost i arsuzluk.