Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znaci: Pustit cemo Izrael da se brani(ubija civile)
Kakva laž , jeli i ovo noguće.
Stav Babilona
Raspala EU
ovog čovjeka toliko vole da ga zovu Sufyani
Pa oni su već prisilno iselili oko 1 milion ljudi iz sjevernog u južni dio Gazze.
Dobro iznijeli ste stav svoj - i sta sad dalje?
Sta? Nema raseljavanja? A nema obustave ubijanja. Znači dobra vijest je nećemo ih raseliti nego sve pobiti??? E kršćani pa ovi su Isusa razapinjali a da imaju milosti prema muslimanima. Ili uvedite sankcije kao Rusiji ili se poklopite ušima.
Da tacno,jer ce vecinu pobiti,osakatiti, kuce ,bolnice, zgade unisteno do temelja, sjever Gaze planiraju naseliti cifutima nove zgrade....ako svi mogu da stanu na jug gaze Mali dio ogradzen dodatno , pod video nadzorom 24/h slijedece godine na redu zapadna Obala...mozda I ove...Masakar dozvoljen od vecine svjeta licemjerne evrope...
Tj, slobodno ih pucajte, neće iseljavati.
Jasna poruka da ne može biti jasnija! Nema raseljavanja, ali zato od vodećih EU zemalja ima Izraelu puna podršku za, tzv. kako oni kažu odbranu! A u toj odbrani do sada ubijeno 4000 djece i 3000 žena!!! Sve se redom ruši, bolnice itd. SRAMITE SE!!!
Aha, samo genocid dolazi u obzir. Oke, da znamo.
Pogan evropska. Mogli ste spriječiti ubistvo 5 000 djece u Gazi, a niste htjeli samo zato što su muslimanska. Bog vas prokleo i kaznio.
Zasto onda kaznjava Palestince?
To znaci: Pustit cemo izrael da se brani(ubija civile)