Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispunite fino uslove koje ste sami potpisali sa Turskom i NATO zvaničnicima još u Junu i ulazite odmah. Vrlo jednostavno.
Pa jel Turska traži Gulenovce da im se isporučenu. Pa ima u Bosni te robe, dajte da i mi udjemo u NATO po tom kriteriju
Pa SAD i Evropi bi odgovaralo da finska udje u nato jer ima dugu granicu s Rusijom. A njima bi dobro došlo da na tu granicu postave svoje baze, isto tako je Ukrajina bila dobar izbor ali su se rusi tome usprotivili i napali Ukrajinu prvu. Pogledajte sirenje NATO kroz historiju i bit ce vam jasno.. Ne podržavam ni putina ni evropu ni sad, ovo su činjenice...
Najveći planetarni terorista je NATO.
Sad se pita Sultan.Eu na aparatima.
Kad bi brko pored svojih zahtjeva uslovio ulazak Finske i Švedske u NATO, ulaskom i BiH u paketu sa njima, onda bi tek bio sultan.
Istanbul -- Švedska i Finska su ispunile zahteve Turske povodom prijema u Alijansu, došlo je vreme da im poželimo dobrodošlicu, rekao je sekretar NATO Jens Stoltenberg. IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 3.11.2022. | 18:57 -> 22:00............................................................................................................................................................. Aloooo novinaru, razbudi se. Od sinoc ti stoji ova vijest a ti opet po svome.
neprdi Danguba, nigdje u Svedskim vijestima o tome, valjda bi oni prvi to javili.