Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lični Kepecov rat.On je ego manijak i siledžija.Nista drugo
Samo vi lajte po slobodnoj Evropi koja vas hrani,nije bajna al nedaj Boze Rusa ili Turaka al bi se svi nahranili ko u logorima.
Pazi šta piješ.Putin je mnogima pristavio čaj,pa se nisu probudili.Ima Boga,i njegova će se ugasiti,kad tad.
Kome je dao otkaz? Valjda je dao ostavku
nek ne prilazi stepenicama balkonima prozorima
Ovo je godpodin čovjek. DEobor je pa ima i takvih Rusa, nažalost premalo. Ali ljudi se moraju pokrenuti i zbaciti patuljastu kerinu iz Kremlja.
I tebe ce hop preko balkona samo se ti zjbvj...
Hm, čini se kao da se prošlost ponavlja zar ne? Deja vu! Evropa i SAD rade istu stvar kao na Balkanu prije 25-30 godina. Mislio sam da su naučili lekciju. Grdno sam se prevario.
Neznam o kakvom učenju i lekciji govoriš a ostalo je sve bez da ti se čini isto kao kod nas na Balkanu.Napadnuta suverena priznata država,amerikanci posebno a i EU te hrabre da izdržiš do pobjede,nedaju ti oružje da se braniš a ako i uspiješ onda ti naprave ustav koji ti garantuje neodrživost i vječno trvenje.Što kaže švabo osiječem ti ruke i noge i kažem sad trći do cilja.
Mislis Putin/Milosevic prave istu gresku? Kolikoi se ja sjecam NATO je bio pobjednik na Balkanu.