Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su one braćale iz filmova što poderu 1000 ljudi, a jednog od njih okrzne metak (uglavnom crnca).
😅😅😂
ovi navrate i do splavova u bg da karaju zvaljave instagramuse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znamo da su na sve spremni. U Afganistanu djecu ubijali, u jemenu pobili na stotine hiljada, u libiji u Iraku… znamo sve znamo…
'imamo saveznike u Normandiji prije nego što je na to mjesto stigao neprijatelj'?! ili je prevod pogresan ili ... pa u kontekstu ww2 normandiju su napali saveznici a branili nacisti.
A sta vi tu u stvari radite, daleko ste od kuće.
Ovo na slici nisu pripadnici 101st Airborne… svi vojnici na slici su naoruzani nekom od varijanti AK-47 koja se nikada nije koristila u Američkim oružanim snagama….
Ovo na slici nisu pripadnici 101st Airborne… svi vojnici na slici su naoruzani nekom od varijanti AK-47 koja se nikada nije koristila u Američkim oružanim snagama….
Amerika je koristila to u vijetnamu, a i takodjer moguce je da koriste to da zbune neprijatelje istim kalibrima i puskama, usput oni i dan danas koriste ar-15 noviju verziju puske koja je veoma slicna ak-47. :)
Ne može niko protiv bosanskih vitezova, goloruki obranili domovinu ⚜️⚜️⚜️
Clicks je pod udarom Tz republike sumske ,servije .
Da nije smješno bilo bi žalosno. U slučaju direktnog sukoba njihova svrha bi bila beznačajna jer i oni kao i svi mi ostali isparismo za čas!
Jeste li spremni na komentare na klixu?
Jašta su, ko onomad na mjesec. Khkh.
americka vojska nikad slabija nije bila.Iscrpljujuci ratovi po bliskom istoku i afganistanu,veliko rasno rasulo unutar vojske,pederi,lezbejke u vojsci i mnogi finansijski i politicki problemi....
...ja, i?
Sutra svi u Rumuniju u 17h.
Ako su ovi dosli, to je onda to..
Bježite na selo, samo malouman čovjek ne vidi kuda ovo vodi.
My life 🇺🇸