Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko senzacionalistickih clanaka o nekom delta soju, a svaka ga vakcina sprecava, u cemu je onda problem? Nastavite vakcinaciju kao i do sada i eto, cemu ovoliko dizanje panike i histerije kod obicnog naroda?
Delta soj je izgovor elite za novo printanje keša
Zato što narod treba ubijediti da se tkzv. "delta soj" ponaša kao obična gripa tj. čak nema ni gubitka okusa i mirisa i da je neophodno da se svi testiraju dva puta sedmično, jer sad svi imaju asimptotski oblik virusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prelijepa vijest. kad će doći zun zun virus, navodno već hara zimbabveom.
a jasta mora se i on prodat
J&J je bio jedno vrijeme povucen u USA
Jest protiv delta, hoće li biti protiv epsilon i zeta varijante kad izađu za koji mjesec?
Ovaj isplanirani covid projekat se mora provesti pod svaku cijenu gazi se preko svega. Svako zagovaranje istine i pravde se pobija. Zataškava se istina i prave brojke o umrlima od vakcina i teške nuspojave.
Ma kad prije dobijete te rezultate, vazda sus e vakcine razvijale i istrazivale godinama i vadila se efikasnost na osnovu visegodidnjih pracenja. i analiziranja.
Kad su prije stigli ispitati, hahaha, kako ovdje debelo nešto ne štima.. Samo malo da se uključi mozak i logika, ne treba puno, samo malo ne biti ovca i ne slijediti slijepo upute farmaceutskih kriminalnih organizacija koje nam sigurno ne žele dobro..
Hahahahahhaah.
Ma ja ubija tu deltu ko fol a sto pravi ugruske u krvi to nikom nista zacepi u venama srce stane i nemas vise koronu
Njemačka vlada je dijelila ove Johnson Johnson vakcine po Turskim udruženjima u Njemačkoj..baš se pitam zasto ;)
štiti i od peruti
ljudi otvorite oci samo cu vam to reci
Naravno Fajzer i J&J su vrlo ekifasne a Ruske i Kineske ne valjau izvjestava CNN
Laž, neke zemlje zabranjuju ovu vakcinu zbog krvni ugrušaka, narode pretraži, potražite istinu, može se pronaći na internetu
Ne znam što nam to govorite kad su ovi naši debili nesposobni čak i Pfizera da nabave, a Srbija ga ima na bacanje
Pfajzeru je istekla dozvola31. 04.,a moderni 01.06.potražite,provjerite,zato ima vakcina za humanitarne poklone
Pa cijeli zapad koristi Pfizer I Moderna zato ih sirotinja kao mi ne mozemo kupiti. A Astrine daju u donacije jer se pokazala opasna i manje efikasna
Zabranili da se reklamiraju alkohol i cigarete i sad gledamo reklame za vakcine jbg