Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA JE SREĆE, CIJELI ISLAMSKI SVIJET BI SE U OVOM TRENUTKU UJEDINIO I STAO NA STRANU PALESTINACA. BITI DANAS NA STRANI PALESTINACA, ZNAČI BITI NA STRANI PRAVDE I ISTINE, A NE NA STRANI MOĆI I ZLA.
Sve tri religije nastale na Bliskom Istoku su i velikim dijelom krive za ovo sve 🤡
Jest da su muslimani slozni .. sve "fake" braca..ovo je dokaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba naglasiti da je Cionistički Izrael aparthejd država za koju je Nelson Mandela rekao da je aparthejd u J.Africi ništa u poređenju šta rade Hazari palestincima. 75 godina se iživljavaju i niko ni da mrdne
Treba naglasiti da Hute nisu napadali ni Jevreji ni krscani nego "braca" muslimani iz Saudijske Arabije. Arapski burzuji daleko su blize Izraelu nego Palestini, zbog toga Izrael i ima slobodu da tim jadnim ljudima radi sta zeli. Kad tad ce Palestinci biti slobodni, sve se vrati na svoje.
Da je srece sve arapske zemlje bi se trebale ukljuciti, i to su odavno trebale uraditi i sravniti okupatore sa zemljom
A kako misle doći do Palestine, veslanjem?
pa treba procitati tekst ...
što niko Ameriku ne napadne?Nece biti mira u svijetu dok se Amerika ne sravni.Od njih svo zlo svijeta dolazi
To je ono ukljucio bi se ako se i on ukljuci... ima svega... Pa Izrael ne treba pomoc izvana
Odbice se ovo Izraelu od glavu jer mnogo je velikih igraca u pozadini koji diriguju i potpaljuju. Ako se odluce da upetljaju svoje prste eto belaja.
Vrijeme je bilo da se svi uključite. Dosta je tih Ćifutara više
Cionisti su fašisti
boje hutija veceras u svim kaficima i kockaonicama sirom bosne
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lavovi sto ste usporili s propagandom za Ukrajinu? Aha ne šalju vam vise tu temu šefovi ova je sad preuzela ispiranje mozga kao sto je Ukrajina preuzela koronu 😂 eeee jeste ofirni pa ovo jos samo baš teški debili puše
Liče mi na triatlonce sa olimpijskih igara.
Pa ne može cijeli svijet ne valjat, a samo Iran da valja?! Taj režim pod hitno treba da se ruši!
Crvena linije je odavno pregazena
Taj divni islamski svijet.
vidjeli smo i 'demokrate' u Bosni sta su dopustili