Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propagandno-dezinformarivno smeće zvano reuters je zaboravilo prenijeti cijelu poantu ovoga razgovora, a koji se zbio nakon višednevnog moljakanja amera da Kina zamoli Iran da djeluje na Hute. Naravno, Kina je iz kurtoazije svoj posao obavila. Zapadni mediji koriste napade Huta na izraelske brodove s namjerom odvlačenja pažnja s genocida koji se obalja nad palestincima Gaze. Jedina prepreka normalnoj plovidbi C.morem su zapadni bojni brodovi koji su trenutno u njemu.
Opet Rusi moraju da spasavaju napaćene Arape. SAD najvece zlo na svijetu, bezboznici krvavih ruku
Huti nisu nikoga ubili i proglasiše ih teroristima, cionisti ubili više od 26000 i tišina. EU se više brine o morskoj trgovini nego o ljudskim životima. Evo danas bi Haag trebao donijeti prvu odluku i neće cioniste optužit za genocid, živi bili pa vidjeli, a u međuvremenu su im poslali još tone i tone oružja, i avione i helikoptere