Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tad platit će ovo žestoko!☝️☝️☝️
I s njima imati primirje. Ovo je visedecenijsko zlostavljanje. Zamisli da aftikanci okupiraju Francusku i kazu to je nasa zemlja. Da bi to postigli, moraju imati moć.
Simpatičan narod, pravedan, druželjubiv, darežljiv i pošten, miroljubiv kroz istoriju .... prethodno napisah potpuno drugačije a AI radi.
Ko trazi belaj, završice u belaju.
Sveti grad....a ljudi....srednja zalost
Ne možeš običnog komentarrraaaaaaaa napisati a da ovo ne obriše. Priznajte da vam je ovaj A| dali Amerli upravo zbog Izrajela da se ne pišu ružni komentari to je čitav svijet odjednom uveoo
Šta drugo i očekivati. Kasto su bili i ostali. Ko komšije.
AkletiPronjo BILI!
Cuj,klix uveo vjestacku inteligenciju za provjeru nasih komentara.Meni to vise izgleda na cenzuru i uskracivanje slobode misljenja i govora..
Divno je čitati vaše komentare od kada je uvedeno ovo lektorisanje "po Klaiću", gospodo. Svi ste tako pristojni. Kao da ste se preko noći svi učlanili u biblioteku ❤️
Kad su naslovi za Palestinu nema lektorstva, ne treba. A koliko puta si procitao/la svoj komentar da provjeris svoke greške?
Svoke greške?
Ko su oni da mogu da rade šta hoće.Zašzo im skoro cijeli svijet šuti gdje su svjetski mirotvorci predsjednici "" velikih sila"" ili je možda sve po planu i programu.