Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je razlika između jevreja i cionista
Ne mora se biti jevrej da bi bio cionista.Ima i kršćana i poremećenih muslimana koji pušu u ta jedra.
Isto tako ne moras biti ni Irma Baralija da povezujes saosjecajnost i bol za stradalom djecom Palestine kao skretanje teme sa afere respiratori... Koji glupan moras biti da takvo sto javno izvalis...
Nisu problem židovi, kršćani i muslimani, oni stoljećima žive jedni s drugima. Problem su cionisti, križari i džihadisti jer oni ne mogu živjeti ni jedni pored drugih.
ma ima normalnog naroda
Zašto baš jevrejski uposlenici Google-a, valjda jer vide statistiku pretraživanja tipa 'israeli fascist', 'israeli terror', 'israeli ethnic cleansing' i slično, vide da svako normalan vidi šta cionisti rade...
Druzim se sa jevrejima, turcima, rusima, bosancima, njemcima i srbima. Vjerujte toliko je opustena atmosfera i sloga. BiH je nezdtavo okruzenje. Mladi, idite vani studirajte, radite. Ne samo da je finansijska situacija bolja, vec i kvalitet obrazovanja kao i okruzenja. Nema anksioznosti i depresije. Samo prihvatanje i ljubav. ❤️
Kako ljudima nije jasno da, dok se god oružje proizvodi ono će se koristiti. A kad se skladišta prepune onda moraju se lagano prazniti. Kako? Evo ovako, gore u textu.
I jevreji protiv zionista samo nasi sumski vlaasi i kamenjarski uz zioniste koji su u proslom ratu klali, a bosnjaci ih spasavali od njih.
ne postoji bog, ovi ratovi se beze desava.. zivotinjsko-sebicni zivot.. isto kao kad jedan virus ili bakterija napadne drugi.. sta god, ide se dalje.
ovi gori od radnika grasa
Proguglajte Hamas i biće vam jasno ko je ključni problem ovog sukoba. A kad skontate kako Hamas djeluje biće vam jasno čiji su igrači.
Ovi Cionisti ce "Shalom" u dzehennem
Smrt Izraelu sloboda Palestini
Israel ratuje glavom i tehnikom a ne vjerom i alahom....Shalom Israel....
Srbi su mogli ovo napraviti ‘95 i danas im niko nista ne bi mogo prigovoriti. Ali oni nisu mogli pobjeci od zla koje je u njima samima i nisu se mogli odreci tudjeg zla, jer su spremni to ponoviti.
Pa Srbi su u ime protivljenja ratu zamalo srusili svoj glavni grad a ovde 20 zaposlenih napisalo pismo.
...srecom jos uvijek ima normalnih ljudi koji znaju razliku izmedju dobra i zla.
I medju jevrejima ima Divjaka, Mijatovica, Vikica, Bogicevica, Komsica…fala im na tome.
Živio Android, živio AngularJS!
Samo ReactJS bajo moj.