Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G E N O C I D E J O E
Reći ćeš nakon što dobiješ papirić.
GLEDAJ JAVIŠE SE U B I C E D J E C E
Sve L A Z E stari dok naoruzava IzHrael.
Pa vi ste inace projektanti sva ova desavsnje, Sirije Irak Ukrajna Palestina Libanon itd......
...a prije toga Libija. Ukrajina je nesto drugo a sve ostalo muslimanske zemlje koje su razrusili.
lažov
On će pričat s njim, a juče bili skupa hahahah
Amerika nikad nije imala gore političare... Pogledajte ovaj jad i čemer. S druge strane Trump, koji govori takve besmislice da sam siguran da ne bi prošao psihijatrijski pregled. Uz to ga još guraju najmračniji protestantski fundamentalisti, koji prizivaju konačan obračun u Izraelu jer misle da će doći do uništenja svijeta a spasenja njih kao pravih kršćana. Top Lista Armagedonista.
Dobar je dedo, on je vazda bio uz Bosnu u ratu. Malo je pamet pogubio, krivi su oni iza njega
Prvo pomoć poslati Izraelu, koju milijardu u vojnoj opremi pa preći za pregovarački sto!? Pa stvarno ne znam kako misle izbjeći eskalaciju kad je Izrael već skoro svaku zemlju u okruženju bombardovao i to američkim oružjem!
Pretis granate ubijaju djecu u gazi
Za Siriju i Irak znam da su ih Turci kupili i dali Daiš-u
Amerika dugo nije imala kilavijeg predsjednika sto se vanjske politike tiče. Idi budi papa, čuj izbjeći rat, a ovi se nemilosrdno krljaju godinu dana već. A da ne spominjem katastrofalno povlačenje iz Afganistana, pa kilavljenje oko dostavljanja pomoći Ukrajini, pa kilavljenje oko Huta itd
Kako to misliš izvesti? Sveopćem i konstantnim slanjem pomoći Izraelu? (vojna pomoć od 5 milijardi ) podmetanjem u pejdzere, smak nućima vođa iz zasjeda i slično???
Moras ti staviti pelene
Izbjegavanje rata i diplomatija na BI do sada je u nepunih god dana odnijela 50.000 zivota. Eeee jah, dobro zaustavljate kao onomad na koncu 1800-tih kada ste istrijebili americke domoroce.
Kad polumrtav covjek donosi i ako donosi odluke spasavajuci kožu onom iz podzemnog bunkera
licemjer stoljeca!