Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da pregovarate s Hamasom kad su im likvidirali vođu i glavnog i najboljeg čovjeka?
Vidim da se Bidena ne štedi. Nešto se pitam šta rade ostale velike sile, Kina, Rusija, Indija, skoro cijeli arapski svijet? A da. Boli ih neka stvar. Jednako ih je tako bolilo i kad smo mi u pitanju bili. Tako da unatoč svim manama, zahvaliti treba Bidenu što ista pokušava.
Kad cete svatit da svijet poznaje samo jace, i to je to, zalosno da toliko djece i i nevinih ljudi ginu. Sramota zq cijeli svijet
Biden je imeneovao najradikalnije osobe u svom kabinetu za pitanje"izraeka" a sada nesto vamo glumi...licemjerno bez limita.
KAD VISE NEMA STA DA SE UNISTI VI KOJI FINANSIRATE NAPADE NA PALESTINU PRED IZBORE INTERVENISETE.
Fale dobro poznati brćići.
Draga moja grimaso.
Ne zeli Nety primirja prije izbora, da tako pomogne pajdi Trumpu.
Srusili ste je do temelja i sada kao nesto hocete ,koji ste vi katili.
Svaka svima čast ali stvarno moraš biti toliko plitak da popušiš ovu priču!
Hladno ulazi u top 3 najgora predsjednika SAD-A ikad.
Vampir
sve i jedan senator i predsjednim amerike je na platnom spisku AIPAC-a izraelskog lobija. nije ni cudo da su Demokrete zabranile obracanje americkim Palestincima na konvenciji. toliko o demokratiji.
egipat qatar prave i dalje ono u gazi kako ono nasi gledatelji al jazire nazivaju ono
Šta kolaps, kakva je ovo nevjerojatna konstrukcija rečenice
Klix konstrukcija rečenice
Za ovo bi se negdje popio otkaz