Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesil objasnio koliko je Izrael ubio civla uz tvoju pomoc
Ovi se ponašaju kao da svijet ne vidi i ne čuje i nema pamćenje šta se dolje dešava. Insistiranje na ovoj tzv. odbrani Izraela Ameriku dovodi na samo dno svjetskog povjerenja i prijeti da trajno ugrozi ionako nizak imidž i povjerenje naroda diljem svijeta..
Kaže čovjek rade sve da zaštite američke interese u inostranstvu. Znači američki interesi su Po -biti 50 hiljada djece
Celuloidne trake vole takve junake I njihov eksplenejšn za evri situejšn "It's them or us" kažu dok žvaču žvake "So lec kil d hole fakin' nejšn"
Ne razumijem, šta se ima pravdati kongresu, pa jel to iz. Ri aljski kongres ili?
DA BOG DA TI KINA UZELA LOŠI ANĐELES KAO ŠTO SU PLANIRALI FOUNDING FATHERS
Pola nevinih a ubijenih ide na dušu Amerike .
A šta je hiljade i hiljade ubijenih civila koje je počinio Izrael gdje to spominješ, to oružje sto saljes služi da Izrael i dalje vrši genocid nad gazom
Jel moguce da šaka ljudi upravlja planetomzasto smo im dozvolili?!?!?
Zasto bi jedna drzava uopste a kamoli ovoliko stitila drugu???
Gdje god dodju u ime demokratije ... us.ru ....dabogda se o sebi zabavili .
Koje je ova Amerika zlo čovječe.
IRAN + IZRAEL = AMERIKA ISTI IGRACI , ZAMAJAVAJU SVIJET DA SU NEPRIJATELJI. 45 GODINA PRIJETE JEDNI DRUGIMA ,ALI NISTA. AL.ZATO JE NASTRADAO AVGNISTAN ,IRAK ,SIRIJA ,LIBIJA .... PAMETNOM DOSTA
Od Indijanaca do Palestinaca
Israel je agresor
pusti vodu da g..na odu bajdene
apsurdi...treba ostatak komšiluka zaštiti od njih.
Zamisli kad te historija zapamti kao Gen - oci d Joe