Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naveo da ce Amerika uvesti nove sankcije Iranu. Zar to ima jos koja sankcija da nije uvedena. A jesu mi se zgadili ovi svjetski policajci u pm.
Ovi su ti sponzori u b i c a m a
Najgori predsjednik u zadnjih 30-40 god.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Iran je gadjao samo vojne objekte a mogli su i oni gadjati nuklearnu elektranu ili koncentrirati "vatru" na zonu gdje se nalazi izraelski nuklearni program pa i ta nuklearna elektrana. A sto se Bidena tice, on kad kaze da je protiv to je obicno najava da ce se bas to i desiti. Uzasan covjek, u tim godinama dovesti svijet na ivicu opstanka.
Pitanje sad kada su im unistili f35 i Rusi sto su im isporucili eltronike i mogu li ?
Kraja irana ne žele samo Izrael i Zapad nego i sunitske arapske zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovamo ko fol ne, a tamo namiguje.
Rat koji nikome ne moze donijeti nista dobroga
SAD mora ovo sto prije zavrsiti, tj organozovati mirovne pregovore, dati Palestini drzavu, a Izrael da stane sa napadima.
A de niste trebali...
sto se ovo suti, mora da Izrael gubi velko ljudstvo i ne izjavljuje se
OVO JE SVE LAFO PRIČA. JER AKO BOMBARDUJU ETO KAO MI NISMO BILI ZA TO JER I ZA OVO DO SADA VEĆINA SVIJETA SMATRA AMERIKU DA JE SAUČESNIK. CUJ ANERIKANCI I ENGLEZI SALJU AVIONE DA OBARAJU IRANSKE I JEMENSKE RAKETE. A HIPOTETIČKI ŠTA CE BIT AKO VAS IZRAEL NE POSLUŠA?? UVRIJEDIT ĆETE SE DVA DANA I KRAJ. EDI
Jest, bas te Bibi pita sta smije a sta ne.
A Boga mi on ne zna je li doso ili posao.
Zar neko može pomisliti da Izrael smije nešto uraditi i da radi bez doyvole iz Amerike?
Ti ne znas sta pricas ili si doso ili poso. Vama svakako komanduje Izrael
Najveci svjetski teroristi ste ste zajedno.Dok ne zabrinete se o sebi nema mira u svijetu
Glavni grad Amerike je Tel Aviv
Ovaj ne zna šta hoće, sad vako sad nako, izgleda zaboravi danas šta je reko juče.
https://x.com/karaokecomputer/status/1814215300302393775/mediaViewer?currentTweet=1814215300302393775&currentTweetUser=karaokecomputer
Trump bi ovo odobrio.
Al i ovaj lagi kad god stigne