Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Usvojen je i zakon koji je doveo korak bliže zabrani Tik-Toka u SAD-u, ali i zabranjuje finansiranje UN agencije koja pomaže Palestince i palestinske izbjeglice." Je.em li vam mamu
Sami stvaraju izmišljenu pricu u kojoj sramotnu činjenicu da su finansirali Izrael vjesto izbjegavaju, dok s druge strane namecu narativ o mocnoj najmocnijoj Americi i ako i ti kao država zelis dio američkog kolača onda pocni puhati prema Koloradu. Kakvi tupavo nadmeni tipovi
A beskućnika i narkomana po ulicama amerčkih gradova nikad više....
Kad ti se može da štampaš para koliko hoćeš i kurčiš se što ih dijeliš
Meni ovo samo govori o uspjesnom reketiranju bogatih lokala kojima se prijeti unistenjem business-a. U cilju prikupljanja reketa "zastitarima" na teren, tj onima koji prave lom po lokalima se salju potrebna sredstva.
Boshnjo nikako da nauči. Za vrijeme rata je SAD pomagao našim istočnim komšijama, "Izrael" isto (umiješani i u genocid u Srebrenici), a o tome svjedoči i zapečaćena optužnica protiv Jovice Stanišića. CIA je izričito tražila da se ta optužnica ne objelodani. Zašto li :)
Boga mi je popusio
Propali aBd sto prije
To su prijatelji Bosnjaka.
Nis
Stoko
Dojite ga maloumnici , koji se bave tudjim dvoristem, a vase dvoriste dno dna ovog dunjaluka 🤬
Jedino ovo za Tik Tok ima smisla.
E jbga, ujka Sam... pomoc Izraelu? Da se ukine pomoc za palestince i izbjeglice? Zasto?
Nek ste vi dali Izraelu prokleti bili oboji.
genocidasi
Sutra ce stati pred kamerom i reci da se mora usvojiti isti zakon jos jedan put #senilan