Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alahraziola Joe,maksuz selam iz Sarajeva
Iz slobodnog Sarajeva 💪🇧🇦☝️
Alejkumu selam iz bijele kuce brateeee moj
Hvala Joe 🇺🇸🇧🇦
Danas ima rucak za Bajram u Bijeloj Kuci. Joe je legenda, a ne kao Putilerovac Trump koji je ukinuo tu tradiciju koju je izgleda uveo Klinton. E jesu se bili spremili Putin i Putlerovci (Orban, Vucic, Trump, laktasko govedo) da pregaze Evropu i izadju na Jadran, ali cika Joe je to posamarao i poslao na smetljiste istorije....
Joe pravi Bošnjak.
Hvala mr. President. 💝
Hvala stari, ali vrijeme ti je na ahiret a ti se uhvatio predsjedovanja.
Da li je americka ambasada cestitala bajram?
Joe legenda da si nam ziv i zdrav care
My dear president. thank you. Greetings from Louisiana
čestitali su oni bajram kad su objesili Sadam Husseina za bajram jer nije htio trgovati naftom u dolarima zbog toga je i Gadaffi prošao kako je prošao.
hoces da kazes da je te totalitarne psihopate trebalo ostavit zive ?
Taj režim je proglasio humanitarnu katastrofu i glad sa jedne strane a paralelno trošio enormna sredstva na oružje koje je kulminiralo agresijom na susjednu državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bajram Šerif Mubarek Olsun predsjeniče. Puno zdravlja i rahatluka
Hvala ti veliki presjednice!!
Thank you mister president. God bless you.