Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brzo ozdravljenje..i ta masks koju nosis nije zastita, samo maske sa posebnim filterom i kirurske maske kao i pm3 maske steti...te krpene mogu stiti mozda 30-40 procenata i ako se drzi dustanca ali ako ste u blizem kontaktu sa onima koji su zarazeni te maske ne stiite vec samo gore navedene
Guzenje nemaju simptoma,sirotinja umire...još niti jedan milioner nije umro od korone.
ako nema simptoma i bolova ili drugih zdravstvenih poteskoca mozda ta bolest uopste i nepostoji
Jel i Haris u izolaciji?
Mrsh johane u tri pm
Pa kako Satleru kad non stop nosis masku? Kako da se cuvamo kad ti nisi mogao a imas sve?
@FalconRector čopo nos
Korona virus je prevaziđen.TREBAMO SE OKRENUT IZBORIMA I PORAZIT SDA I NACIONALNE STRANKE...I KRENUT DA ZIVIMO KO LJUDI.DO SAD SMO ZIVJELI KO STOKA.SDA IMA SVOJE GLASACKO TJELO...ALI 80 POSTO LJUDI JE PROTIV SDA...I SAMO AKO MI IZADJEMO NA IZBORE....MOZEMO IH PORAZIT.