Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti Dodiku politicko djelovanje, uvesti BiH u NATO po hitnom postupku i mirni smo narednih 1000 godina.
Ukinuti ime Rs,zabraniti slavljenje 9.1., ukinuti zastavu, ukinuti tri predsjednika i kantone i mirni smo 2000 godina
Pored dodika,uhapsiti I bakira i covica, I dovesti nove sudije i tužioce
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Drugim rijecima Dokurac Milorad nahebao
Zasto Klix ne objavi clanak o vojnom konvoju EUFORA koji je vidjen na putu Doboj-Zenica..
Volio bi ti takav scenario, ali nece da moze seljoberu
Srbi zaboravljaju da je NATO selektovno napao 1999 rezim sa ciljem da se sprijeci novo krvoprolice i nije zelio dozvoliti gresku sa Srebrenicom, a ne Srbiju i njene gradjane, Putin napada i unistava neselektivno neovisnu drzavu u zelji da je okupira i unisti.
Jonson je dobar lider. Jedan od proaktivnijih.
Angažovao se vuk da zaštiti ovce : Nemojte nas braniti kao Boga vas molim !
Meni se čini da ćemo mi u Maju u Zvorniku roštiljati...
prc prc srbija
Kaze Džonson "svet je ujedinjen protiv Rusije" pa onda "mi Zapad".. Cista zapadna propaganda.. prvo oni forsiraju da su samo oni svet, a činjenica je da su samo 1/3 sveta. Ostatak Kina, Indija, Latinske zemlje , Bliski istok i Arapske zemlje svi su na strani Rusije i nijedna od njih nije uvela sankcije.
Johnson pravi Bosanac
Sve one koji su iz zemalja koje podržavaju putka i njegovu agresiju a žive i rade u Evropskim zemljama vratiti u matične zemlje pa nek idu putku vozati moskvice to savremeno čudo tehnike.
sve nest „trebalo bi“ „moglo bi“ „bice sankcije“ „ako ovo ako ono“ nit ce biti sankcija nit ce dodik kuda, opet ce njega kao saveznika uzeti, sve oni znaju za cije interese rade i dodik i covic i zoka i vucic i jansa i orban i ko ih placa, samo ce poduzeti nista!
Ukrajina ce biti Bosna ce biti sve drugo ce proci
Izbacite Rusiju iz Vijeca za provedbu mira (PIC) Ocito da im nije do mira, nego do rata
Znaci reset Dejtona.Sta je tu je kad pameti nema.Jbg Sve ima u zivotu i pocetak i kraj al okolnosti su potpuno drugacije nego 92 god.Narodi BIH zaista ste bolesnici kad ste dozvolili da vas predstavljaju poluprimati i nacionalisti koji vas vode i vodit ce vas i u belaj i dalje zbog mrznje s kojom odrastate ili ste odrastali.Eto bagro nacional etnicka i dalje ih slusajte i zivite mitove i bajke i mrzite sve oko vas.
Nama Boshnjacima ne noze vise niko pomoci. Ako nismo sposobni sami otjerati izdajnike,agente Srbije, Bakira Iz. Fahrudina Radonchica, Mustafu Cerica Harisa Silajdzica... zauvijek iz nasih zivota nismo zasluzili da nam bilo ko i na koji nacin pomaze.
Dovoljno bi bilo ukinuti vizu I master Srbiji I RS-u, pa da vidimo hoce li mahati Ruskim zastavams
Koje zakuhavanje jbte! Kao sto ste pomogli u Ukraini?