Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo... prkosno i ponosno
Na youtube nadjite snimke pod nazivom Dobrinja u ratu. Lekcije za historiju su tamo o stradanju djece i civila u Sarajevu. Nek vide ukrainci s kakvim zlotvorima ce imat posla. Smrt putizmu, sloboda narodu.
Bravo...pa sto niste nam pomogli ko sto sad Ukraini pomazete
Oni koji su bombardovali pijacu Markale (i sve ostalo) danas uredno dolaze na posao u Sarajevo...
A vidi što "lupaju" minuse kada sam napisao da je ubleha britanska. Ne smiju poslati avione na Ruse jer ih se vjerovatno boje.
Bolestan je svako ko želi da vodi ratove, da gleda ubijanja, klanja, nasilništvo, socijalni i humanitarni sunovrat i sve ostale tekovine rata, a bolesni su i oni koji podržavaju vođe tih ratnih planova. Casus beli je takvima samo izgovor i pokriće za njihove morbidne intencije.
Mnogo što šta ne bi bilo da se ARBIH imala čime da brani. Ni onda a ni sada. Toga su neki itekako dobro svijesni...
Ubleha britanska.
Da JNA( srbija) nije uzea oruzje od teritorijalne odbrane, da nije bilo embarga na oruzje od UNa, nikada se ne bi desile Markale!
Trebalo je da se ponovi negdje u svijetu ono što se dogodilo u BiH, pa da tek sad priznaju i naglas kažu šta se desilo, ali žalosno je to da se ponavlja a niko ne zaustavlja.
Johnson i Johnson 💪🇧🇦❤️
Tako ste pričali kad su čede ubijale djecu u Sarajevu tako sad pričate kad fašisti ubijaju djecu u Kijevu a ništa ne poduzimate, i vi ste saučesnici u zločinu...
1995 mi je granata sa Majevice razorila kucu u Tuzli. Kucu u kojoj sam tad bila. Sjecam se svakog zvuka kao da je juce bilo a bila sam dijete. Slucajno vidjeh podatak da je na Sarajevo svaki dan ispaljeno preko 300,a u jednom danu cak 3500 granata. Pa Srebrenica, Prjedor, Foca… I NIKO nije reagovao, niko. A za Ukrajinu se sav svijet digao u danu. Ne ponovilo se.
Stoltenberg na aparatima, hebo ga caca cetnicki
Hvala Borise
Dobro je, sjetio se, malo kasni, par godina 20, 30
Jao smrbadije ljubomorne 😂😂 Bravo Borise svaka cast nek si im zacepio usta, cijeli svijet je gledao i sutio, vrijeme je da se takvi ljudi zbrisu sa lica zemlje ko god mislio na agresiju i cinio zlo.
Radovan "proslavio" svoj narod u svijetu ko svi naučnici i umjetnici zajedno, i još puta tri.
Bravo Đonson, svaka ćas. Počešljaj se plašiš djecu.