Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I arapi svoju trojku imaju
Tamo gdje je HDZ siguran Trojka nema kandidata, ali tamo gdje su interesi HDZ-a ugroženi Trojka je isturila svoje kandidate da podijele bošnjačko biračko tijelo, tako vam je stanje i na Bliskom istoku.
poranili SDA botovi
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
sramota ...
Jordan je sljedeci za IDF. Nhegov terotorij se uklapa i starouavjetsku teritoriju
Jesu ih poskidali strašno hahahaha izrovile sve koliko ste ih poskidali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Doći ćete i vi na red
Ono kad si sluga.... pa i nemaš pravo na drugačije mišljenje, djelovanje...
Ovim su pokazali da su pod kontrolom USA kao i Egipat, Saudija, itd.
Pametni Jordan! Znaju da bi kod sita dodli na red- kad tad !
Ubise se iz SDA da ponovo sjedu za zajedicki sto sa HDZ i SDS, pa da mastave po starom, onako kako su radili 3 decenije. Svako svoje ovce da šiša.
Razjedinjeni arapi sebi dozvolili unistenje
Ko o cemu SDA botovi o trojci. Jedina trojka koja postoji vec vise od 30 godina i koja nas je toliko usrecile je ova, SDA - HDZ - SNSD https://www.facebook.com/reel/1039726630952563
bsja iz šiše brani bliski istok svijet koja komedija
Prodane duse ste
Po iz me tim se na Jordan i Is r ae l
Va na go
Ako je ovo arap i ja sam marsovac !
Pa zar nisu kukali prije dva dana na izrael a sad im pomazu hahah
Zato kad napadnu Jordan, a siguran sam da hoce, nikoga u regionu nece bolit qrc.
Presmijesno. Svi im rovare po drzavi, ubijaju ljude kako hoce, a ovi fol nesto prijete kako ce vidjeti ako uzvrate. Ne znam, meni se Iran ne cini tako opasan u napadima kao sto se predstavljaju. Ne zelim nikakav sukob, ali do sada nije bilo nista na sta ovi drugi ne mogu odgovoriti. Nadam se da nece eskalirati u veci sukob jer to bi zaista bilo jako jako lose