Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro kraljice ili ti Kolombo.
Dobra kraljica! Ima li kralja!
Evo i nje.
I ova se javila nakon tri hefte. Inace, porijeklom palestinka. Onaj ko bolje poznaje prilike na bliskom istoku, zna da je i Jordan pod kontrolom Izraela. Kralj Husein, otac od Abdulaha je dojavio Mosadu da ce ih napasti Egipat i Sirija 1973, nakon cega je Izrael digao zracnu flotu i srusio aerodrome u Egiptu i Siriji. Zajednicko za sve ove muslimanske vodje je sto bi rodjenu mater prodali, samo da ostanu na vlasti.
Ma šta ti pričaš, već 75 godina ljudi trpe teror, žive pod strahom... a posljednjih 20 dana se čini genocid na njima. I ti se sad našla da podržiš jednom izjavom za medije... ne treba njima takva podrška i Fb statutsi, treba konretna pomoć... Fuj!
Ona je Phallus-tinka
Zapad je salo jedna mala marioneta cionista. Igraju kako oni kazu. I arapski svijet isto. Sve su to cionisti.
Ne znam za vas al ja bi nju mazo
Ovi se mediji ne mogu dogovorit oko broja izraelskih zrtavi 7. Oktobra, jednom je vise od 1200 pa onda vise od 1300 sad je vise od 1400. Jel to oni nagađaju? Valjda se inače zna tačan broj umrlih.
Nek ti nemaš sve ti je be m, zemlja ti gladaju a ti pratiš sve svjetske trendove.. mrš
A vi nemate jeli Pa Sto im vi ne pomognete Palestincima kako treba,a udala Si cerku za vlaha koliko je on primio Islam.Islam se prima srcem zbog ljubavi prema vjeri a ne zbog ljubavi prema zeni.
Banke, novac, moć je nesto protiv cega se tesko boriti i ako se boris moras uci u neizvjesnost i izaci iz zone komfora. Ljudima se bez dobrog razloga ne izlazi iz zone komfora. Da li je dodar razlog ubijanje palestinaca i njihove djece to mozemo vidjeti. I sami smo osjetili to ne izlazenje iz zone komfora onih koji bi mogli nešto uraditi..
Hamas drzi oruzje i raketira koliko vidim doslovno iz skola i vrtica.Tko je zaista ovdje krivac. Zivi zid kao zastita od Izraela? Klasicni teroristi
kakav si ti dèbil to je cudo.. jeste hamas iznosi 20tak popișanih raketa na vrh zgrade da ispale na ziďove… logika 1-1. Imas li rètardu internet samo za prosipanja gluposti na klixu?
Channel torbicom ih Ranija i Gucci cipelicom i Cartier narukvicom opali…imal makar flaša vode za djecu Palestine?
Queen's alright....
Tko je spomenuo ljude koje je Hamas ubio...silovane curice zapaljene obitelji poklani ljudi,kad spominjete zrtve najprije osudite zlocin Hamasa te teroristicke organizacije pa tek onda pricat o ovome sada,Hamas je zlo isto kao i vlast u Izraelu.
čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko Maksim?!?!?!
gdje su ti dokazi o zaklanim i silovanim? Nema pa moraju cak da prave AI slike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj shrat
Svi mi zivimo u zabludi da velike sile djele pravdu a u stvari djele silu.
Super da si bar to primjetila