Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da mu kazemo, mi smo u drzavnom pritvoru pa niko nece da nam pomogne.
Izdrzi prince narednih 15 dana su kljucni
Nije on bio premlad nego je zapad doveo Abdulaha jer je njihov poslusnik. Pa cijeli Jordan zna da Abdulah kad je dosao na vlast nije znao arapski jezik. Cijeli Jordan prica o Abdulahovoj bolesti zvanoj kockanje. U Jordan ne smije javno pricati protiv USA I kralja.
Borba i glad za vlašću je nevjerovatna, napravi životinje od ljudi a sve vjernici lafo, misle da nikad neće crknuti
Znamo da su te prevarili onda. Kralju.
Zovni onu princezu sto je zatvorena pa se družite. Imamo mi problema i bez teme.
Hajde da se mjenjamo
Free Britney
Današnji politički sistemi u svijetu su katastrofa, svi odreda, ali nažalost bolje nemamo.
Jel ono Jordan ratovao zadnjih godina? Nije!? E pa izgleda da ce uskoro. Nazalost
Politicka vlast arapskih zemalja koja se temelji na monarhijskom autokratskom sistemu glavni je uzrocnik loseg stanja arapskih zemalja, gradjana a samim time i muslimana. Islam u ovim zemljamaje pod politickom kontrolom kao sto je u Rusiji i Kini (s tim da kineski zliocinci vrse gnusne zlocine prema Ujgurima). SA i druge arapske zemlje ne smiju reagovati jer isto to rade u svojim zemljama prema gradjanima koji ih kritikuju. Zaista su takvi rezimi zlocinacki.
U hiljadama godina iza nas, postojalo je ovakvih situacija...a one se jednom rijecu zovu DIKTATURE.Postoji dakako DIKTATURA na kasikicu...nesto kao sto ELENA, BERNADINICA i SNEZANA provode u BiH....Laganini i PO MALO! STOP diktaturama!STOP Krimiradu! Tik Tak!
Britanac Abdullah i Amerikanac Hamza se ne vole.