Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je LICEMJERNA, a ne PODIJELJENA
tzv Izrael je najveće zlo
Koji je razlog? Musĺimani?
Josep volili bi vi dase rusija raspadne dase može zivit sa tudzi ledza .Ukrajini korumpiranoj milioni se daju a ovamo gledate kako se ubijaju djeca svaki dan to još podržavate.Genocid po tome ste podijeljeni samo vas interes.A Palestinci neka ginu nedužni svaki dan.
EUropa je podijeljena oko svega...i zato ne vidim svrhu postojanja iste.
Evropa i Amerika vode politiku dvostrukih aršina, šta njima odgovara tako i rade,nema tu ni "P" od Prava i pravde.Sve im se vraća,a tek će.EU je neodrživ porojekat,dobra zamisao u teoriju u praksi neodrživo.
Ukrajinu podržavaju u obrani od agresije,dok Palestinu uništavaju...Palestinci po licemjerima nemaju pravo na Palestinu i borbu za slobodu.
U Ukrajini vojska protiv vojske u Palhestihini vojska protiv civila, zena, djece, bolnica, skola... U oba slucaja scyijonhosti protiv naroda.
Zato.jer ste teški licemjeri, a to je najgora ljudska osobina.
Nije bas posve tacno. Evropski fasisti zajedno sa americkim svesrdno podrzavaju palestince da sto brze umiru. U njihovom nestanku su jedinstveni. HEIL EVROPA!!!! Hitler se vratio kroz evropske institucije.
Haj odje i dedo Borell
Treba im muslimanskih izbjeglica !!!
Ujedinjena u zabrani prigovora na Ukrajinu i podijeljena u zabrani davanja podrške Palestini.