Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratki rat nije uspio, dugog rata nadam se da ga nece biti. Diplomatsko rjesenje, na kraju krajeva svaki rat se zavrsi za stolom samo nek ljudi ne ginu vise.
Dovoljno je sto se Rusija pokazala slabom i inferiornom i sto ce zbog ovoga ispastati sljedecih 100 godina
klitorisu sto ne objavis da ce gorivo sutra ici od 3 do 4 marke nek raja naspe ako ima para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlican i jako zanimljiv clanak! Pohvale za Klix!
Pa nije klixov clanak nego preveden s BBC-a. A mozda su cak i klepili od nekoga iz regiona ko je vec preveo, npr. Index.
Kako god okonca..niko sa rusima nece htjet saradjivat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najvjerovatnije Butmirskim mirovnim sporazumom
Prestati ce kad se ,,ispuca sve oruzje zastarjele tehnologije..kad se potrose sve zalih hrane sa poodavno isteklim rokom trajanja..kad od straha poumiru stari,nemocni i bolesni koji su ionako postali teret svakoj drzavi....kad milijarderi jos desetorostruko umnoze svoja bogatsva...e onda ce presta
Evo kako:ubit ce ovog Ukrajinskog predsjednika i rat prestaje…Rusija ce poslije rata izabrati novog svog lidera,putin u guantanamo i eto ti kraja….
Kratki rat je samo u povjesti bio između salvadora i hondurasa zbog krivo osuđenog penala u fudbalu-:D I 6 dana rata kad su jevreji dali lekciju glupim arapima!
Kaljingrad nije enklava već eksklava zato jer je odvojen od granica maticne drzave
Mislim da će baciti nuklearku na Ukrainu tek da svijet vidi da se ne može s njim sukobljavati
Ne umanjujem tragediju, ali sve ovo izgleda humanije od naseg rata!
ludilo mozga
Sedmi scenarij: Kina napada Tajvan, Srbija napada Kosovo, Dodik pjeva ne moze nam niko nista… a Fadil se ceslja! Ode sve u 3 pm
U Rusiji se gotovo 7.000 naučnika i akademika protivilo ratu u Ukrajini i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Vladimiru Putinu. "Mi, ruski naučnici i naučni novinari, najoštrije protestujemo protiv vojne invazije ruskih snaga na Ukrajinu", navodi se u pismu objavljenom na novinskom sajtu trv-science.ru.
Prepisali ste clanak 5 dana nakon objave na DE portalu
Pa napisali su nakon analize BBC-a.. Sto si glup?
najbolji nacin da prestane rat je da ukrajinci u svakom gradu spoje sve zvucnike i odvrnu do kraja pink floyd 24 sata na dan. tad bi u vojnicima narocito agresorskim proradila ljudskost humanost i neposlusnost usijanim glavama
To i budala zna
Ukrajina kao drzava nece postojati, aneksirace je Rusija. Sve je ovo dogovor Amerike i Rusije
Vi Bosanci znate i kad ce i kako rat zavrsit?! V.K professionalac expert za geopolitiku