Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila ovo istina ili ne, neko nauci bar nekakvu lekciju na prijasnjim iskustvima, dok se za Bosnu to ne moze reci (citaj : biraj iste 30 god. iako te karaju u mozak)
DEMOKRATIJA NIJE ZA LJUDE KOJI BIRAJU SVOJE NA OSNOVU VJERE I NACIJE , KO JE BOLJI U OČUVANJU ONOG NAŠEG ...
U DRŽAVI U KOJOJ POLITIČARI IMAJU SVOJE BIRAČE NA OSNOVU VJERE ILI NACIJE MOGU RADITI ŠTA HOĆE DA KRADU ITD... SAMO DA NASTAVE DA "ČUVAJU I BRANE" ONO NAŠE.
Izgleda da im je glavni adut bio to što nisu vjerivali Kinezima i WHO. I ispadoše pametniji od svih drugih.
Sad ce Mensur biti kriv za ovo garant nedjeljni honorar
svaka čast
nisu testirali
Da, ujutro u 9 zovite Pehara, Čerkeza, Solaka i Jelku... Moramo hitno reagirati. Moramo mi preuzeti. Dati Solaku krila i izmijeniti Štab CZ.“, a Fadil Novalić odgovorio: „Ma dat ćemo mu ali otkud toliko mekušaca oko nas. Svi u nekim akcijskim filmovima, a Jelka mu zgrabila vlast, a zakon ovlastio njega. Da ja sad imam 20 miliona na Razvojnoj ja bi to frontalno podijelio po Federaciji i umirio sve. Ovo su beskičmenjaci..“
jel sjeverni il' je juzni....
Nije im svjetska zdravstvena organizacija naredila da moraju pod svaku cijenu stvoriti 1000 zarazenih dnevno pa zato imate tu situaciju.
Nisu u kineskom interesu.
Osim Vijetnama i ove zemlje graniče sa kinom Nepal 8 mrtvih Butan 0 mrtvih Mjanmar 6 mrtvih Laos 0 mrtvih Tajvan 7 mrtvih Makao 0 mrtvih Hong Kong 4 mrtvih a ovi ne graniče sa kinom Španija 27127 mrtvih Italja 33415 mrtvih Francuska 28802 mrtvih
Koliko znam nema ni Cambodia nijedan smrtni slucaj, a imaju samo 124 zarazenih.
Treba napasti Vijetnam zbog ovoga
Nisu im javili da trebaju naci 800-1100 dbevno da umire
Ovo nije istina!! Sjeverna Koreja nema ni zaraženih ni umrlih!! Sad ja pričao sa Kimom 😁
vidio bih da su imalu tri Firauna na celu
Nas kako. Nas kako. Nas kako. E pa fino.