Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako su ih nadmudrili, sta su postigli? da je bio neki drzavni udar i da su preuzeli izrael ili bar dio teritorija, nego upali pobili i kidnapovali civile i nakon toga pobjegli a izrael sad citavu palestinu ravna sa zemljom, koji genijalci su ti hamasovci, sad svi u misijim rupama
ne bi me cudilo da su Izraelci sami organizovali napad na sebe da mogu pravdati sta ce im sad uraditi
“Izraelski propusti” - sad imaju razlog i opravdanje da ih sravne sa zemljom. Zar stvarno mislite da bi Izrael napravio takve sigurosne propuste?
tettoko, nema sine ti kako ih zoveš.Vi ste pagani,koji su prihvatili svetosavlje,znači svetosavci ste i ništa drugo.
Izraelci su bezmudi,kukavice,samo znaju sa distance terorizirati i ubijati nedužne civile.
Izraelci su bezmudi,kukavice,samo znaju sa distance terorizirati i ubijati nedužne civile.
a malo je rano reći da je nadmudrio .... sad čekaj pa ćeš vidjet kako će ovo završiti ... i nemoj kukat samo, i očekivati milost od izraelaca .... ovi koji terorom nad civilima poćnu sukob, obićno na kraju sele daleko ... se sjećate?!
Hamas i Hezbolah su za netkog na Planeti Zemlji teroristi,a za neke super heroji,kako god bilo Hezbolah je slao 1990-tih svoje borce u Bosnu kao upomoć Bosanskim Muslimanima da se bore protiv vojske RS-a i Bosanskih Srba i četničkih bandi!Ako za tjedan Hamas i Hezbolah ispale 10.000 raketa odjednom na RS-u postavlja se upit što će Dodik i Željkica PODUZETI???
SAD ce ispasti veliko sukob na Bliskom Istoku pa u svijetu izmedju krscana i muslimana.Na kojoj ce strani biti Bosnjaci okruzeni cafirima ,pitam za jarana .......
Nadmudrio!? Gledam danas rezultate nadmudrivanja bez imalo empatije prema "mudrima"
A vi kobejagi znate kako je nadmudrio?
To ''nadmudrivanje'' će najviše platiti civili. Na obje strane.
Vrijeme je za bljesak i oluju. Arapi mars u arabiju.
Postajem teoreticar zavjere, uvukla mi se neka sumnja da je Hamas u pozadini Izraelska organizacija i sluze im za provociranje samih sebe... ludo jes, al fakat ima smisla, narocito nakon zadnjih desavanja. Zamisli, taman sto su se arapi konacno zainteresirali da pomognu i mirno rijese decenijske probleme... ovi se kao pobune. Samo da nebi ostalo ni ono malo Palestine, da (p)ostane jedan izolovan geto.
Mudri su, u narednih 5 dana ce im trebat ti bageru da leseve razgrnu. Popusli su foru
Jevreji decenijama ocekuju da ce biti napadnuti, kakav je to zivot.
Rano je za ovakve naslove, još uvijek niko nikoga nije nadmudrio. Gledajući "organizaciju" Hamasa, može se zaključiti da tu nema kontrole i da Palestinci za sve ove decenije nisu uspjeli podići nivo organizacije, odnosno da nisu odmakli dalje od naoružanih bandi. Nikakve komande, nikakve koordinacije, penju se po onim vozilima, bože sačuvaj. A sa takvom "organizacijom" teško će moći protiv izraelske armije.
sta vas ovo interesuje mene neinteresuje! mene interesuje bosna i da se nama to nedesi opet a vi navijaci oni i neznaju za vas